Αυστρία | Gruber-Reisen: Νέοι προορισμοί η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά για το καλοκαίρι του 2021

14 Dec 2020, 13:42 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Αυστρία | Gruber-Reisen: Νέοι προορισμοί η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά για το καλοκαίρι του 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Nέα προγράμματα με αποκλειστικές πτήσεις τσάρτερ από το Γκρατς στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, εισάγει στους καταλόγους του 2021 ο αυστριακός τουρ οπερέιτορ Gruber-Reisen.

Επιπλέον, πολυάριθμοι ελληνικοί και ισπανικοί προορισμοί είναι διαθέσιμοι προς κράτησης για το καλοκαίρι του 2021 με δυναμικά πακέτα, τα οποία προσφέρονται για πρώτη φορά από τον τουρ οπερέιτορ. Ο κατάλογος MIX θα προσφέρει στο μέλλον πλήρως αυτοματοποιημένη δημιουργία ταξιδιών, τόσο για ξενοδοχεία όσο και για πτήσεις.

Η αυστριακή οικογενειακή εταιρία διευρύνει επίσης τους προορισμούς της με περισσότερες επιλογές στην Κροατία, την Ιταλία και στο κομμάτι της ευεξίας.

Επιπλέον, με το πακέτο «Carefree», προσφέρονται νέες προϋποθέσεις για αλλαγής κράτησης και ακύρωση σε όλες τις νέες κρατήσεις έως τις 31 Ιανουαρίου του 2021, και για την ταξιδιωτική περίοδο έως τις 31 Οκτωβρίου του 2021. Η δωρεάν αλλαγή κράτησης ή ακύρωση μπορεί να γίνει έως 14 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του ταξιδίου. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης εγγύηση επιστροφής σε περίπτωση κρίσης. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα