Με 340 ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο και Κω το πρόγραμμα του Anex Group στη Γερμανία το 2021

03 Dec 2020, 11:28 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Με 340 ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο και Κω το πρόγραμμα του Anex Group στη Γερμανία το 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με 340 ξενοδοχεία στην Κρήτη, Ρόδο και Κω ξεκινά το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2021 στη Γερμανία του τουριστικού ομίλου Anex Group - Anex Tour, Bucher Reisen και Öger Tours. Ειδικότερα, τα 211 ξενοδοχεία βρίσκονται στην Κρήτη, 119 ξενοδοχεία είναι στη Ρόδο, ενώ 10 νέα ξενοδοχεία από την Κω προστέθηκαν στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των Sandy Beach και Horizon Beach.

Οι προορισμοί θα εξυπηρετούνται με πτήσεις από 8 γερμανικά αεροδρόμια, με 16 αναχωρήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα εκτελούνται από τις αεροπορικές εταιρείες Condor, Corendon, Eurowings και Sundair. 

Στην Τουρκία, τα τρία brand του ομίλου προσφέρουν συνολικά 504 ξενοδοχεία, από τα οποία τα 419 είναι στην Αττάλεια. Έχουν προγραμματισθεί 560 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Σμύρνη, Μπόντρουμ, Νταλαμάν, Γκαζιπάσα και Αττάλεια. 

Στις Βαλεαρίδες Νήσους το πρόγραμμα περιλαμβάνει 140 ξενοδοχεία, εκ των οποίων 10 νέα στη Μαγιόρκα, στα Κανάρια Νησιά υπάρχουν περίπου 70 ξενοδοχεία και στη Βαρκελώνη 147 βίλες.

Περισσότερα ξενοδοχεία στην Ισπανία θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες. 

Στην Αίγυπτο το πρόγραμμα προσφέρει 130 ξενοδοχεία στην Ερυθρά Θάλασσα και στο Ντουμπάι 78 ξενοδοχεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων για την Τυνησία και Βουλγαρία από τους Anex Tour και Öger Tours και οι προορισμοι μεγάλων αποστάσεων του Anex Tour. 

Ήδη το 95% των ξενοδοχείων και των πτήσεων στους μεσογειακούς προορισμούς είναι ανοιχτά προς κράτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα