DER Touristik: 10 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα στους καταλόγους του 2021

30 Nov 2020, 15:22 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

DER Touristik: 10 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα στους καταλόγους του 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δέκα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα προσέθεσε στους καταλόγους του 2021 ο γερμανός τουρ οπερέιτορ DER Touristik, που ανήκει στον όμιλο Rewe.

Όσον αφορά τους παραθαλάσσιους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2021, ο DER Touristik θα δώσει έμφαση στην Ελλάδα, την Τουρκία, τις Βαλεαρίδες, την Ιταλία και την Κροατία, με χαμηλές τιμές.

Ο τουρ οπερέιτορ παρουσίασε 42 νέους καταλόγους για το 2021, με προσαρμογές όλων των τουρ οπερέιτορ (Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen και Travelix) στην εποχή της πανδημίας, προσφέροντας αυξημένη ασφάλεια, ιδιωτικότητα, ανεξαρτησία και ευελιξία.

Ο όμιλος αναμένει μεγάλη αύξηση της ζήτησης για διακοπές στη Γερμανία και στις γειτονικές χώρες όπως η Αυστρία και η Γαλλία. Προβλέπει δε ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για οδικά ταξίδια. Οι τουρ οπερέιτορ Dertour, ITS και Jahn Reisen έχουν αυξήσει την προσφορά τους στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία κατά 10% και στη Πολωνία κατά 30%. Επιπλέον προστέθηκαν 84 νέα ξενοδοχεία στην Ιταλία.

Επιπλέον, αυξημένη είναι και η προσφορά για κάμπινγκ (ιδιαίτερα στις Σκανδιναβικές χώρες, την Ισλανδία, τη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία), μικρές ομάδες ταξιδιωτών (πάνω από 200 ταξίδια, εκ των οποίων 34 νέα) και πολυτελείς υπηρεσίες (16 νέα ξενοδοχεία και 6 ταξίδια με επιστροφή στη Β. Αμερική καθώς και 35 ταξίδια με επιστροφή στην Αφρική).

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα