Easyjet holidays: Βήμα στη σωστή κατεύθυνση η μείωση της καραντίνας στη Βρετανία – Ανάγκη για πιο στοχευμένη προσέγγιση

25 Nov 2020, 12:49 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Easyjet holidays: Βήμα στη σωστή κατεύθυνση η μείωση της καραντίνας στη Βρετανία – Ανάγκη για πιο στοχευμένη προσέγγιση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για μια πιο στοχευμένη προσέγγιση στη καραντίνα καλεί τη Βρετανία η Easyjet holidays, χαιρετίζοντας την απόφαση της χώρας για το κόνσεπτ «test to release» που μειώνει την καραντίνα εάν υπάρξει θετικό τεστ, ως βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όπως δήλωσε ο chief executive του τουρ οπερέιτορ, Garry Wilson, οποιαδήποτε κίνηση προασπίζει τη δημόσια ασφάλεια και ταυτόχρονα προωθεί την καταναλωτική εμπιστοσύνη για ταξίδια και διακοπές είναι καλοδεχούμενη. 

Γίνεται λίγο πριν μια περίοδο που παραδοσιακά οι κρατήσεις για τις διακοπες κορυφώνονται, επομένως ευελπιστούμε ότι θα δώσει την πολυαναμενόμενη στήριξη στη βιομηχανία των αερομεταφορών. Ιδιαίτερα εφόσον γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζήτηση από τους καταναλωτές, η οποία καταγράφεται κάθε φορά που χαλαρώνουν τα μέτρα, τόνισε.

Ωστόσο, ο κ. Wilson καλεί άμεσα για πιο ξεκάθαρη ενημέρωση από την κυβέρνηση όσον αφορά το κόστος ώστε να αποτελεί μια οικονομική επιλογή για τις οικογένειες. Ενώ πρόκειται για ένα βήμα μπροστά για την Αγγλία, χρειαζόμαστε, είπε, κόνσεπτ τεστ ώστε να στηρίξουμε τους πελάτες μας στη Σκωτία, την Ουαλία και τη Β. Ιρλανδία. Και την ίδια ώρα συνεχίζουμε να καλούμε για περαιτέρω ανάπτυξη μιας πιο στοχευμένης, δομημένης και τοπικής προσέγγισης στις ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις και στην καραντίνα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα