DER Touristik: Στους top προορισμούς η Ελλάδα το 2021- Υψηλή ζήτηση για διακοπές πολυτελείας και κάμπινγκ

25 Nov 2020, 10:25 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

DER Touristik: Στους top προορισμούς η Ελλάδα το 2021- Υψηλή ζήτηση για διακοπές πολυτελείας και κάμπινγκ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

42 καταλόγους διακοπών για το καλοκαίρι του 2021, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών του,εξέδωσε ο όμιλος της DER Touristik.

Τα brand του ομίλου, Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen και Travelix έχουν προσαρμόσει τις προσφορές τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών για ασφάλεια, ατομικότητα,  και ευελιξία. Το χαρτοφυλάκιο επεκτάθηκε σε ταξίδια πολυτελείας, με μικρά γκρουπ, υπαίθριες δραστηριότητες και διαμονή σε κάμπινγκ.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ingo Burmester, στις διακοπές ήλιου-θάλασσας οι 5 πρώτοι προορισμοί το 2021 θα είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Ιταλία και η Κροατία. Γι αυτό, οι Dertour, ITS, Jahn Reisen και Travelix έχουν αυξήσει ανάλογα τον αριθμό των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων: στην Ελλάδα κατά 37 ξενοδοχεία, στην Τουρκία κατά 14, ενώ στις Βαλεαρίδες Νήσους υπάρχουν 70 ξενοδοχεία. 84 ξενοδοχεία έχουν προστεθεί στην Ιταλία και δέκα στην Κροατία.

Ο DER Touristik αναμένει πολύ υψηλή ζήτηση για διακοπές στη χώρα των πελατών του, όπου έχει παρουσία στην Ευρώπη και σε γειτονικές χώρες. «Υπάρχει ιδιαίτερα έντονη ζήτηση για οδικά ταξίδια», δήλωσε ο Ingo Burmester. Η προσφορά για τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 10% σε κάθε μια στα προγράμματα του Dertour, ITS και Jahn Reisen, και κατά 30% για την Πολωνία.

Σε όλη την Ευρώπη επέισης θα προσφέρει διακοπές σε κάμπινγκ. Εκτός από τη Σκανδιναβία, την Ισλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, οι κατασκηνωτές μπορούν να κάνουν κράτηση στη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Για πρώτη φορά, η Dertour δημοσιεύει τον κατάλογο «Camp Holiday», ο οποίος θα εμφανιστεί στις αρχές Ιανουαρίου και θα παρουσιάσει μια επιλογή από πωλητές τροχόσπιτων στη Γερμανία, καθώς και καταλύματα για κάμπινγκ σε 92 σελίδες.

Σύμφωνα με τον Burmester, η τάση προς την ατομικότητα και την απομόνωση αντικατοπτρίζεται επίσης στην υψηλή ζήτηση για διακοπές πολυτελείας. Και σε αυτόν τον τομέα ο όμιλος προσέθεσε ξενοδοχεία και προορισμούς.

Πάντως, όσοι κάνουν πρώιμα κρατήσεις θα έχουν έκπτωση άνω του 25% για την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Κούβα και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα