Ένας νέος online τουρ οπερέιτορ γεννιέται από πρώην στελέχη του Thomas Cook

23 Sep 2020, 11:56 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ένας νέος online τουρ οπερέιτορ γεννιέται από πρώην στελέχη του Thomas Cook

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tην start-up Sunny Heart Travel η λειτουργία της οποίας προγραμματίζεται μέσα στο φθινόπωρο ως online τουρ οπερέιτορ, δημιούργησε η πρώην ομάδα εργαζομένων του Thomas Cook. Η ονομασία του νέου online τουρ οπερέιτορ παραπέμπει στο διάσημο λογότυπο του Thomas Cook, της χρυσής καρδιάς.

Αυτή την εβδομάδα, ανακοινώθηκε η πρόσληψη επιπλέον πρώην εργαζομένων του βρετανικού σκέλους του δεύτερου μεγαλύτερου τουριστικού ομίλου στον κόσμο που πτώχευσε τον Σεπτέμβριο του 2019 και άφησε άνεργους 22.000 ανθρώπους (9.000 στο Ην. Βασίλειο).

Ανάμεσα στα στελέχη που θα προσληφθούν είναι ο Ed Almeida ως project manager, ανεξάρτητος συνεργάτης είναι ο Roger Miller, ο οποίος θα διαχειρίζεται τη διαφήμιση στα blog και τα social media, ενώ στη νέα ομάδα θα ενταχθούν και οι Lucy Roberts, πρώην copywriter στην Thomas Cook και Kathryn Glover, πρώην φωτογράφος στον τουρ οπερέιτορ.

Με τα νέα της στελέχη, η εταιρία στοχεύει να προετοιμαστεί για την έναρξη της λειτουργίας της μέσα στο φθινόπωρο ενώ, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Steve Bentzen, στην Travelweekly, μετά την έναρξη λειτουργίας θα αυξηθεί το μόνιμο προσωπικό.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα