Jet2holidays: Τέλος για φέτος Κρήτη και Ζάκυνθος, νέες πτήσεις στους άλλους ελληνικούς προορισμούς

23 Sep 2020, 11:21 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Jet2holidays: Τέλος για φέτος Κρήτη και Ζάκυνθος, νέες πτήσεις στους άλλους ελληνικούς προορισμούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Jet2holidays διέκοψε το υπόλοιπο καλοκαιρινό πρόγραμμα για Κρήτη και Ζάκυνθο (όπως και για την Κροατία), μετά τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στα ταξίδια αε αυτούς τους προορισμούς.

Αντιθέτως, αύξησε τις πτήσεις προς άλλους ελληνικούς προορισμούς και στην Τουρκία, δίνοντας τη δυνατότητα για αλλαγή κρατήσεων και για νέες κρατήσεις στις εφετινές διακοπές των πελατών της.

Επίσης ανέστειλε το πρόγραμμα των Καναρίων Νήσων έως τις 17 Οκτωβρίου, οι διακοπές στην ηπειρωτική Ισπανία και στο Αλγκάρβε έχουν ανασταλεί έως τις 31 Οκτωβρίου, ενώ οι διακοπές στις Βαλεαρίδες ακυρώθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο τουρ οπερέιτορ σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα του εκφράζει την απογοήτευσή του γι αυτές τις αποφάσεις, τονίζοντας ότι γνωρίζει την επιθυμία των πελατών του για διακοπές σε αυτούς τους "φανταστικούς προορισμούς".

Η Jet2holidays παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις αποφάσεις της βρετανικής κυβέρνησης, δηλώνοντας έτοιμη να αναθεωρήσει τα προγράμματα για την ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά και την Πορτογαλία.

Ο τουρ οπερέιτορ καλεί για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να εφαρμόσει μια στοχευμένη προσέγγιση στις ταξιδιωτικές συμβουλές, αντί της τρέχουσας προσέγγισης με την επιβολή καραντίνας.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα