Ξεκίνησε η νέα εποχή για την Thomas Cook

16 Sep 2020, 12:03 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Ξεκίνησε η νέα εποχή για την Thomas Cook

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σήμερα, Τετάρτη, ξεκινά τη λειτουργία της η Thomas Cook ως ταξιδιωτική εταιρία με παρουσία αποκλειστικά στο διαδίκτυο και έδρα στο Ην. Βασίλειο, μετά την εξαγορά από τον κινεζικό όμιλο Fosun, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της.

Η νέα, «Covid-ready» εταιρία, σε πρώτη φάση, θα προσφέρει διακοπές σε προορισμούς που θεωρούνται ασφαλείς.

Η Thomas Cook διαθέτει άδεια από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Βρετανίας και διαθέτει προστασία Atol και θα δραστηριοποιείται στην αγορά μέσα από τη νέα ιστοσελίδα της, www.thomascook.com, προσφέροντας χιλιάδες ξενοδοχεία και πτήσεις.

Θα προσφέρει διακοπές σε προορισμούς παραλίας και σε πόλεις, στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία, σε συνάρτηση με τους ταξιδιωτικούς κανονισμούς για κάθε χώρα.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν διαμονή πολλών ειδών, από δωμάτιο μέχρι all in, σε ξενοδοχεία τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων. 

Το προϊόν της θα δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν το ταξίδι τους σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ενώ θα προσφέρονται επιπλέον  υπηρεσίες όπως μεταφορές, ενοικίαση αυτοκινήτου, πάρκινγκ αεροδρομίου και ταξιδιωτική ασφάλιση.

Τους ερχόμενους μήνες, η Thomas Cook θα συνεχίσει να επενδύει στο ψηφιακό προϊόν της προκειμένου να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες των ταξιδιωτών, προσθέτοντας νέους συνεργάτες αερομεταφορών και άλλες ταξιδιωτικές επιλογές, καθώς και επιπλέον ξενοδοχεία και άλλου είδους καταλύματα. Θα προστεθούν δε και νέοι προορισμοί μόλις αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας προσφέρονται προορισμοί που θεωρούνται ασφαλείς και όλα τα ξενοδοχεία προσφέρουν ευέλικτες πολιτικές. Επιπλέον, δεν προβλέπονται χρεώσεις για αλλαγές κράτησης εάν αλλάξουν οι ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα