Erlebe-Fernreisen: Στροφή στα ευρωπαϊκά ταξίδια

10 Sep 2020, 14:10 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Erlebe-Fernreisen: Στροφή στα ευρωπαϊκά ταξίδια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Γερμανός τουρ οπερέιτορ Erlebe-Fernreisen, με 15 χρόνια δραστηριοποίησης στα μακρινά ταξίδια, αλλάζει όνομα και κάνει στροφή στον ευρωπαϊκό τουρισμό.

Ο τουρ οπερέιτορ στοχεύει και ήδη έχει ξεκινήσει να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο προορισμών του με ευρωπαϊκές χώρες ενώ άλλαξε και το όνομά του σε Erlebe.de.

Ενώ προσφέρονται προορισμοί σε όλο τον κόσμο, η προσφορά ταξιδίων στην Ευρώπη έχει εμπλουτιστεί με την Κροατία. Επιπλέον, με ανανεωμένη παρουσία θα προσφέρονται ταξίδια στην Ισλανδία, την Πορτογαλία, τη Ναμίμπια και το Εκουαδόρ. Σταδιακά μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα προτεθούν και νέες χώρες προορισμού και προγραμματίζεται το άνοιγμα νέων προορισμών στην Ευρώπη για το 2021.

Η απόφαση για στροφή στα ταξίδια στην Ευρώπη δεν οφείλεται μόνο στις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην ταξιδιωτική αγορά, αλλά στο γενικότερο επαναπροσδιορισμό των δραστηριοτήτων του τουρ οπερέιτορ, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Ralf Wiemann. Δεν επιθυμούμε πλέον να θεωρούμαστε εταιρία για μακρινά ταξίδια, τόνισε.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα