FTI: Επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου

10 Sep 2020, 12:51 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

FTI: Επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επεκτείνει την καλοκαιρινή σεζόν στην Κρήτη ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI έως τις 15 Νοεμβρίου, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα ξενοδοχείων.

Η ζήτηση για Ελλάδα παραμένει υψηλή επισημαίνει η επικεφαλής Προορισμού Ελλάδας και Κύπρου του FTI, Halina Strzyzewska και γι’ αυτό, όπως ανέφερε, διευρύνουμε τις επιλογές για κρατήσεις τελευταίας στιγμής και αυξάνουμε το εύρος ξενοδοχείων τριών έως πέντε αστέρων στην Κρήτη.

Μεταξύ άλλων, τη σεζόν διευρύνουν τα ξενοδοχεία Pilot Beach Resort στη Γεωργιούπολη και το Lyttos Beach στον Ανισσαρά.

Στις πωλήσεις αυτές θα συμβάλλουν, όπως τόνισε η κ. Strzyzewska, οι θερμοκρασίες των 20 βαθμών Κελσίου που επικρατούν το Νοέμβριο στην Κρήτη, ιδανικές για δραστηριότητες όπως πεζοπορία ή ποδηλασία βουνού, αλλά και για μπάνια στην παραλία.

Προηγουμένως, ο Γερμανός σπεσιαλίστας στα δυναμικά πακέτα διακοπών, Vtours, είχε ανακοινώσει την επέκταση της σεζόν για την Κρήτη και πλέον προσφέρει διακοπές στο νησί έως τα τέλη Νοεμβρίου του 2020. Περί το 40% των ξενοδοχείων στην Κρήτη έχουν επεκτείνει τη σεζόν, σύμφωνα με τον Vtours.

Ως προληπτικό μέτρο κατά του κορωνοϊού στο Ηράκλειο και στις γύρω περιοχές, ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα