TUI και Jet2 ακυρώνουν όλες τις διακοπές σε Κρήτη, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Μύκονο

08 Sep 2020, 14:35 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI και Jet2 ακυρώνουν όλες τις διακοπές σε Κρήτη, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Μύκονο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι TUI και Jet2 ακύρωσαν τα προγράμματα διακοπών στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο και τη Μύκονο μετά την απόφαση της Βρετανίας να επιβάλλει καραντίνα στους Βρετανούς που επιστρέφουν από 7 Ελληνικά νησιά.

Εκπρόσωπος της TUI ανέφερε στην Telegraph ότι χαιρετίζει τον τοπικό χαρακτήρα των μέτρων θεωρώντας τα θετικό βήμα για την ταξιδιωτική βιομηχανία και τους ταξιδιώτες. Αυτή ακριβώς είναι η πρακτική προσέγγιση που ζητούσαμε, τόνισε.

Ωστόσο, χρειάστηκε να ακυρωθούν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όλες οι διακοπές στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο και τη Μύκονο, μόλις λίγες ώρες πριν πελάτες μας επρόκειτο να ταξιδέψουν, λόγω αλλαγής της ταξιδιωτικής σύστασης, ανέφερε ο εκπρόσωπος της TUI.

Όπως είπε, οι πελάτες της TUI που έχουν προγραμματισμένο ταξίδι στα νησιά αυτά πριν τις 22 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους δωρεάν, ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

Χρειάζεται να μάθουμε άμεσα περισσότερα για το πώς η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τα τεστ στο αεροδρόμιο για να μειωθεί η ανάγκη καραντίνας 14 ημερών, καθώς παραμένει ως εμπόδιο για ορισμένα ταξίδια, είπε.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε οτι λόγω της ταξιδιωτικής σύστασης, ελήφθη η απόφαση αναστολής των διακοπών στην Κρήτη έως και την 20η Σεπτεμβρίου ενώ διευκρίνισε οτι η εταιρία θα επικοινωνήσει με τους ταξιδιώτες που επηρεάζονται από τα νέα δεδομένα για να εξετάσουν επιλογές όπως την αλλαγή κράτησης ή την επιστροφή χρημάτων ή χορήγηση πίστωσης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα