TUI UK: Μετά την Ισπανία, ακυρώνονται οι πτήσεις στην Πορτογαλία

05 Aug 2020, 12:16 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI UK: Μετά την Ισπανία, ακυρώνονται οι πτήσεις στην Πορτογαλία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H ΤUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, μετά την αναστολή των προγραμμάτων στην Ισπανία και τα Κανάρια (ως τις 17 και 10 Αυγούστου αντίστοιχα), τώρα ακυρώνει τις διακοπές στην Πορτογαλία μέχρι τις 16 Αυγούστου, λόγω της ταξιδιωτικής προειδοποίησης του βρετανικού ΥΠΕΞ για τη χώρα.

Η βρετανική κυβέρνηση κρίνει απαραίτητη την απομόνωση για τους ταξιδιώτες από την Πορτογαλία, χωρίς εξαιρέσεις, παρά το γεγονός οτι η τρέχουσα ταξιδιωτική σύσταση δεν περιλαμβάνει αποτροπή για ταξίδαι στη Μαδέρα και τις Αζόρες. 

Βάσει αυτών, το βρετανικό σκέλος της TUI ζήτησε να επιβάλλεται καραντίνα στους ταξιδιώτες που προέρχονται μόνο από περιοχές με μεγάλη διασπορά κορωνοϊού και όχι από την υπόλοιπη χώρα. Την ίδια ώρα, ανακοίνωσε οτι θα επανεξετάζει τα προγράμματα διακοπών, ανάλογα με τις αποφάσεις της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το Travel Weekly, η TUI Ην. Βασιλείου προσφέρει στους πελάτες της πιο ευέλικτη πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων. Για παράδειγμα, όσοι έχουν κλείσει διακοπές για την ισπανική ενδοχώρα ή την Πορτογαλία την περίοδο από τις 17 έως τις 31 Αυγούστου του 2020, καθώς και για τις Βαλεαρίδες και τα Κανάρια, από τις 10 έως τις 16 του ίδιου μήνα, μπορούν να αλλάξουν τις κρατήσεις τους και να λάβουν ως αντάλλαγμα κάποιο κίνητρο ή επιστροφή χρημάτων.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα