Επιτυχές το πιλοτικό πρότζεκτ επανεκκίνησης στις Βαλεαρίδες, λέει η TUI

30 Jun 2020, 16:39 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Επιτυχές το πιλοτικό πρότζεκτ επανεκκίνησης στις Βαλεαρίδες, λέει η TUI

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με επιτυχία διεξήχθη το πιλοτικό πρότζεκτ της TUI και των Βαλεαρίδων, σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ.

Περί τους 4.200 επισκέπτες από τη Γερμανία επισκέφθηκαν τη Μαγιόρκα, την Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα τις περασμένες εβδομάδες.

Τα σχόλια των τουριστών από τις συνθήκες υγιεινής και τα μέτρα ασφάλειας που ελήφθησαν ήταν συστηματικά θετικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η TUI.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ένας αριθμός τουριστών ταξίδεψε και στην Πάλμα. Οι κρατήσεις τους έγιναν από την TUI για πτήση με στάση στη Ζυρίχη, πιθανόν χωρίς να έχει ληφθεί υπόψη ότι οι ταξιδιώτες από την Ελβετία δεν επιτρέπονταν ακόμη στην Ισπανία.

Οι διακοπές ικανοποίησαν τις υψηλές προσδοκίες της πλειονότητας των επισκεπτών που έμειναν στη Μαγιόρκα, τονίζει η TUI και όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος της κυβέρνησης των Βαλεαρίδων, τα νησιά αυτά έχουν δείξει ότι αποτελούν ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό.

Η TUI έχει αυξήσει πλέον τις χωρητικότητες για την έναρξη της θερινής σεζόν και προσφέρει 1.500 πτήσεις για τον Ιούλιο. Οι περισσότερες συνδέσεις αφορούν τις Βαλεαρίδες όμως δυνατότητα κράτησης δίνεται και για Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Κανάρια.

Ωστόσο παραμένει αβέβαιο εάν τα τουριστικά γραφεία θα στέλνουν τους πελάτες τους για διακοπές μεσω της TUI καθώς ο τουρ οπερέιτορ δημιουργεί παράπονα για δυσκολία στην επικοινωνία, την ώρα που οι ταξιδιώτες μπορούν να επικοινωνούν μαζί του μέσα σε λίγα λεπτά. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα