FTI: Επιπλέον πτήσεις για Ελλάδα

25 Jun 2020, 12:11 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

FTI: Επιπλέον πτήσεις για Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με επιπλέον πτήσεις ξεκινά τη σεζόν για την Ελλάδα ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI. Εκτός από την υπάρχουσα προσφορά, προγραμματίζονται εβδομαδιαίες πτήσεις με τη Holiday Europe από έως 8 γερμανικά αεροδρόμια προς Κέρκυρα, Κρήτη και Ρόδο.

Αυτό σημαίνει ότι ο τουρ οπερείτορ θα προσφέρει 20.000 επιπλέον θέσεις για αυτό το καλοκαίρι και θα έχει πολύ πιο ευέλικτο προγραμματισμό διακοπών, επισημαίνει η υπεύθυνη Ελλάδας και Κύπρου του FTI, Halina Strzyzewska.

Ο FTI προσφέρει επίσης απευθείας και τακτικές αεροπορικές συνδέσεις στο πρόγραμμα προς άλλα Ελληνικά νησιά, όπως η Κως, ενώ διαθέτει μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων τα οποία εφαρμόζουν λεπτομερή κόνσεπτ υγιεινής για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Η Κέρκυρα αποτελεί φέτος το highlight, καθώς ο οργανωτής λανσάρει τις δικές του πτήσεις για πρώτη φορά, ενώ θα λειτουργήσει και το νέο Kairaba Mythos Palace. Με τα Kairaba Sandy Villas και Labranda Sandy Beach Resort, τα MP Resorts που ανήκουν στον FTI διαθέτουν άλλα δύο ξενοδοχεία εκπροσώπους του brand στο Ιόνιο.

Οι ταξιδιώτες του FTI που έχουν κάνει ήδη κράτηση ταξιδίου σε χώρα εκτός ΕΕ για τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2020 μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους για Ελλάδα δωρεάν στο πλαίσιο της καμπάνιας «FTI goes Europe». Εάν ένας ταξιδιώτης επιλέξει MP hotel (π.χ. στην Κέρκυρα, τη Ρόδο ή την Κω) τότε λαμβάνει μπόνους 100 ευρώ το οποίο αυτομάτως αφαιρείται από το κόστος του πακέτου. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα