Aurinkomatkat: Ξεκινούν στις αρχές Αυγούστου τα προγράμματα διακοπών στην Ελλάδα

24 Jun 2020, 14:50 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Aurinkomatkat: Ξεκινούν στις αρχές Αυγούστου τα προγράμματα διακοπών στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν και πάλι τα προγράμματα του Φινλανδού τουρ οπερέιτορ Aurinkomatkat στην Ελλάδα και την Κροατία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ, τα ταξίδια τον Αύγουστο συγκεντρώνουν μεγάλη ζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες από την Φινλανδούς και σχεδόν το 80% των διακοπών στην Ελλάδα για τον Αύγουστο έχουν ήδη πωληθεί. Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Aurinkomatkat, Timo Kousa, ο τουρ οπερέιτορ είναι έτοιμος να αυξήσει τις χωρητικότητες βάσει του πως θα κυμανθεί η ζήτηση.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ξεκινούν επίσης τα ταξίδια προς Μαδέρα.

Ο Aurinkomatkat θα ενημερώνεται για την κατάσταση όσον αναφορά τις ταξιδιωτικές συστάσεις στην Ισπανία και την Τουρκία και θα λάβει αποφάσεις για τους προορισμούς αυτούς τις ερχόμενες εβδομάδες και, πάντως, όχι αργότερα από τα μέσα Ιουλίου.

Ωστόσο μπορεί να γίνουν αλλαγές στα προγράμματα διακοπών, όπως επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ.

Αρχικά, η εταιρία είχε ανακοινώσει την ακύρωση όλων των ταξιδίων για το καλοκαίρι μέχρι και τα τέλη Ιουλίου λόγω της πανδημίας.

Όσον αφορά τις αλλαγές κράτησης και την πολιτική ακυρώσεων, ο Aurinkomatka ανακοίνωσε ότι για τα πακέτα τα οποία αγοράστηκαν μετά το Μάρτιο μπορεί να γίνει αλλαγή κράτησης με άλλα αντίστοιχης τιμής εάν η αλλαγή αυτή γίνει έως και 21 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

Τα πακέτα μπορούν επίσης να ακυρώνονται 21 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να μεταφέρουν την ημερομηνία εξόφλησης των διακοπών πιο κοντά στην αναχώρηση για το ταξίδι. Έτσι, για όλες τις διακοπές για το καλοκαίρι του 2020, η τελευταία δόση εξόφλησης μπορεί να καταβληθεί 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα