Alltours: Ανοίγει τα ξενοδοχεία του- και στην Κρήτη- στις 26 Ιουνίου

17 Jun 2020, 12:56 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Alltours: Ανοίγει τα ξενοδοχεία του- και στην Κρήτη- στις 26 Ιουνίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας Alltours ανοίγει τα ξενοδοχεία του Allsun στη Μαγιόρκα και τα Κανάρια Νησιά, καθώς και στην Κρήτη στις 26 Ιουνίου - μια εβδομάδα νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί.

Ταυτόχρονα, ξεκινούν τα πακέτα διακοπών στην Ισπανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Κροατία. Η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Μάλτα και το Μαυροβούνιο θα ακολουθήσουν από την 1η Ιουλίου.

Τα Allsun Hotels ανοίγουν με αυξημένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και με μειωμένη χωρητικότητα, τονίζει ο Alltours. Οι εργαζόμενοι θα εκπαιδευτούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα του τουρ οπερέιτορ.

Στο check-in και στον μπουφέ οι πελάτες πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου, κάτι που δεν χρειάζεται στις εξωτερικές εγκαταστάσεις, στην πισίνα και στην παραλία. Οι εξωτερικές βεράντες έχουν επεκταθεί ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους σε εξωτερικούς χώρους.

Υπηρεσίες για αθλητικές δραστηριότητες και ευεξίας προσφέρονται υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ενώ τα παιδιά μπορούν, σε μικρές ομάδες, να ψυχαχωγούνται στις εξωτερικές εγκαταστάσεις.

Ο τουρ οπερέιτορ έχει στην Κρήτη ξενοδοχεία Allsun το Malia Beach, το Zorbas Village και το Carolina Mare.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα