TUI: Έναρξη της τουριστικής σεζόν με πτήση στη Μαγιόρκα- την 1η Ιουλίου στην Ελλάδα

15 Jun 2020, 12:32 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Έναρξη της τουριστικής σεζόν με πτήση στη Μαγιόρκα- την 1η Ιουλίου στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ξεκινούν σήμερα οι πτήσεις της TUI προς τη Μαγιόρκα στο πλαίσιο του πιλοτικού πρότζεκτ εκκίνησης του τουρισμού. Σήμερα το πρωί απογειώθηκε η πτήση TUI Fly 2312 από το Ντίσελτορφ ενώ άλλο αεροσκάφος ακολουθεί το απόγευμα, αυτή τη φορά από τη Φρακφούρτη. Τις ερχόμενες 20 ημέρες θα απογειωθούν και άλλες πτήσεις.

Στις 17 Ιουνίου ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη ενώ ακολουθεί η Ελλάδα την 1η Ιουλίου.

Μόλις μια εβδομάδα πριν, στις 9 Ιουνίου, η κυβέρνηση της Ισπανίας ενέκρινε το άνοιγμα της Μαγιόρκα στις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου TUI, Sebastian Ebel, οι πρώτες ημερομηνίες πτήσεων του πιλοτικού προγράμματος «γέμισαν’ μέσα σε 36 ώρες από την έναρξη της περασμένης εβδομάδας.

Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος, η Μαγιόρκα, η Ίμπιζα, η Μινόρκα και η Φορμεντέρα θα δεχθούν έως 10.900 επισκέπτες από πτήσεις. Σχεδόν όλοι οι επισκέπτες σήμερα θα μείνουν σε ξενοδοχεία Riu Concordia και Riu Bravo δύο αστέρων στην Playa de Palma.

Από τις 20 Ιουνίου ανοίγουν οι κρατήσεις στα Iberostar Cristina στη Playa de Palma, ένα ξενοδοχείο Viva και ένα Garden Hotel στην Bay of Alcudia καθώς και το Robinson Club Cala Serena.

Η πρώτη πτήση διεξήχθη με μέτρα προστασίας όπως μάσκες, νέο πρωτόκολλο που διασφαλίζει ότι οι επιβάτες έχουν ελάχιστη επαφή με το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες τους όσον αφορά τα γεύματα, το αεροσκάφος καθαρίζεται και απολυμαίνεται εντατικά και ο αέρας της καμπίνας επιβατών φιλτράρεται.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα