TUI: Προσφορές για διακοπές με 7 διανυκτερεύσεις - και σε ξενοδοχεία της στην Ελλάδα

10 Jun 2020, 10:53 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Προσφορές για διακοπές με 7 διανυκτερεύσεις - και σε ξενοδοχεία της στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Προσφορές που φτάνουν έως και τα 250 ευρώ κατ'άτομο περιλαμβάνει η καμπάνια "καλωσορίσματος" στη νέα πραγματικότητα των διακοπών της TUI για την ενισχυση των κρατήσεων σε 200 ξενοδοχεία της και κλαμπ στα brand της TUI Blue, TUI Magic Life, Robinson και Riu.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως τις 22 Ιουνίου και για ταξίδια της TUI και Airtours με τουλάχιστον επτά διανυκτερεύσεις κατά την περίοδο από 9 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Το πρώτο resort ξενοδοχείο της που θα ανοίξει είναι το TUI Blue στην περιοχή Jadran στην Κροατία στις 15 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει το Robinson Club Quinta da Ria στην Πορτογαλία στις 17 Ιουνίου και στη συνέχεια, την 1η Ιουλίου, θα ανοίξουν τα TUI Magic Life με το κλαμπ Candia Maris μόνο για ενήλικες στην Κρήτη και το Marmari Palace στην Κω.

Την 1η Ιουλίου ξεκινούν επίσης τα ξενοδοχεία TUI Suneo με το Αχιλλέας στην Κω. Το πρώτο TUI Kids Club θα ανοίξει στις 13 Ιουνίου στην Κροατία, που είναι το Falkensteiner Diadora.

Η αλυσίδα Riu έχει ήδη ανοίξει το Pravets Resorts στη Βουλγαρία και θα ακολουθήσει πάλι στη Βουλγαρία το Helios Bay στις 18 Ιουνίου.

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα