Η TUI θα προσφέρει δραστηριότητες και εκδρομές μέσω της Booking.com

09 Jun 2020, 12:41 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η TUI θα προσφέρει δραστηριότητες και εκδρομές μέσω της Booking.com

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα προγράμματα δραστηριοτήτων, ξεναγήσεων και εκδρομών του χαρτοφυλακίου της θυγατρικής της TUI, Musement, από αυτό το καλοκαίρι, θα πωλούνται μέσω της Booking.com.

Η TUI ανακοίνωσε ότι τα προϊόντα αυτά θα λανσαριστούν στην πλατφόρμα τους ερχόμενους μήνες.

Το 2018, ο διευθυντής του τουρ οπερέιτορ, Fritz Joussen χαρακτήρισε τη δραστηριότητα ξεναγήσεων και δραστηριοτήτων ως περιοχή στρατηγικής ανάπτυξης και εξαγόρασε την startup τεχνολογίας με βάση στο Μιλάνο, Musement, πριν ένα 1,5 χρόνο.

Την ίδια ώρα, υπήρχε σχέδιο η Musement να γίνει η κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα για ξεναγήσεις και δραστηριότητες. Πλέον η TUI επιθυμεί να διευρύνει σημαντικά τις επιχειρήσεις της στους τομείς δραστηριοτήτων μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με την Booling.com.

Η συμφωνία με τη Booking προβλέπει ότι οι πελάτες θα έχουν άμεση πρόσβαση στις 70.000 και πλέον ξεναγήσεις, δραστηριότητες και εκδρομές από τη Musement, σύμφωνα με την TUI.

H Booking.com επιδιώκει να διευρύνει την προσφορά της σε αυτό το κομμάτι και να προσφέρει στο μέλλον στους πελάτες της μια πλήρη προσφορά διακοπών. Σύμφωνα με την TUI, επόμενος στόχος της Musement είναι να αναπτύξει πάνω από 1 εκατ. δραστηριότητες, εμπειρίες και εκδρομές.

Εκτός από τις δραστηριότητες στους προορισμούς διακοπών, προγραμματίζεται ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στις ευρωπαϊκές αγορές και οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση της ψηφιακής αυτής προσφοράς από το σπίτι και στις διακοπές.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα