Τα υγειονομικά πρωτόκολλα της DER Touristik στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

22 May 2020, 13:00 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα της DER Touristik στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα δικά του υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή επαναλειτουργία των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων έχει αναπτύξει ο Γερμανικός τουριστικός οργανισμός DER Touristik. Τα πρωτόκολλα αυτά έχουν διαμορφωθεί από το διάσημο εργαστήριο Kneißler και όπως τονίζει ο τουρ οπερείτορ με την εφαρμογή τους τα ξενοδοχεία θα πληρούν τους αυστηρούς κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της εθνικής κυβέρνησης.

"Ο απώτερος στόχος είναι να επιτρέψουμε στους επισκέπτες μας να απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές με μέγιστη ασφάλεια", δήλωσε ο Ingo Burmester, διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik Central Europe, υπογραμμίζοντας ότι με την υιοθέτηση αυτών των πρωτοκόλλων τα ξενοδοχεία δεν χρειάζεται να εξετάζουν το πλήθος των διεθνών κανονισμών και πληροφοριών, που δημοσιεύονται.

Οι κανονισμοί της DER Touristik αναπτύσσονται σε 3 φάσεις: Στην πρώτη καταρτίζεται ένα πρόγραμμα πρόληψης για το ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των εργαζομένων. 

Η δεύτερη φάση αφορά τα μέτρα και τη συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και απόστασης σε ευαίσθητους κοινόχρηστους χώρους, όπως εστιατόρια, σπα και γυμναστήρια.

Στην τρίτη φάση, ο ξενοδόχος δημιουργεί το σύστημα ελέγχου του, ώστε να παρακολουθεί τι γίνεται και να προβαίνει σε προσαρμογές που κρίνονται απαραίτητες.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα