FTI: Νέο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα το 2020 - Μεταφέρονται τα γραφεία της Αθήνας

20 Nov 2019, 15:42 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

FTI: Νέο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα το 2020 - Μεταφέρονται τα γραφεία της Αθήνας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι εταιρείες του γερμανικού τουριστικού Ομίλου της FTI μετακομίζουν και συγκεντρώνουν τις υπηρεσίες των γραφείων της Αθήνας και συγκεκριμένα των εταιριών Meeting Point Hellas, Meeting Point Hotel Management Hellas & ANIXE Ηellas σ’ ένα υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 42.000 τμ., το « The Orbit Athens Urban Office Campus». 

Το κτήριο είναι λιτό με δυναμικά, σύγχρονα στοιχεία και κυρίαρχα υλικά του το γυαλί. Το χαρακτηριστικό, εκτός του δυναμικού ντιζάιν, είναι ο πράσινος χαρακτήρας του, τόσο με τις κατακόρυφες φυτεύσεις των όψεων και τις περιμετρικές ζαρντινιέρες, όσο και με τη συμμετοχή των φυτεμένων περιοχών των δωμάτων και του περιβάλλοντα χώρου. Ο χαρακτήρας του συνδυάζεται και με τη γενικότερη περιβαλλοντική συμπεριφορά του, που στοχεύει σε υψηλή διάκριση (gold κατά το πρότυπο LEED).

Τα νέα γραφεία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της ανοδικής πορείας που εμφανίζουν οι εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα παλιά γραφεία και πολύ κοντά στο σταθμό μετρό της Πανόρμου.

Πέραν της επιτυχημένης λειτουργίας του γραφείου εισερχομένου τουρισμού Meeting Point Hellas AE από το 2012 στην Ελλάδα, ο όμιλος έδειξε την εμπιστοσύνη του στην χώρα μας το 2016 με την επέκταση του ξενοδοχειακού τομέα του Ομίλου, όπου αριθμεί ήδη έξι μονάδες σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα. Στην Κέρκυρα προστίθεται επιπλέον το νεόδμητο πολυτελές ξενοδοχείο KAIRABA Mythos Palace αποκλειστικά για ενήλικες, το οποίο θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το Μάιο του 2020.

Επίσης αναγνωρίζοντας την καταξιωμένη κατάρτιση της χωράς μας στο χώρο της πληροφορικής, ο όμιλος από το 2014  επένδυσε περεταίρω στην Ελλάδα με την ίδρυση της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού με ένα πρότυπο πλαίσιο ανάπτυξης τουριστικών εφαρμογών. Ξεκίνησε ως Project Beagle παρέχοντας υποστήριξη σε υπάρχουσες εφαρμογές. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, θέτοντας νέους στόχους, αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς και πλέον, ως ANIXE με γραφεία σε Ελλάδα, Πολωνία και Τουρκία, αποτελεί την digital ραχοκοκαλιά του τουριστικού Ομίλου της FTI αναπτύσσοντας ολιστικά B2B προϊόντα λογισμικού.

Από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, η νέα διεύθυνση στην Αθήνα είναι: Λεωφόρος Κηφισίας 115, Αθήνα 115 24

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα