DER Touristik: 300 ξενοδοχεία της Thomas Cook (και στην Ελλάδα) στο πρόγραμμα του 2020- Συζητήσεις για τα ξενοδοχεία Sentido

11 Nov 2019, 11:53 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

DER Touristik: 300 ξενοδοχεία της Thomas Cook (και στην Ελλάδα) στο πρόγραμμα του 2020- Συζητήσεις για τα ξενοδοχεία Sentido

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο DER Touristik σκοπεύει να αποκτήσει το κονσεπτ ξενοδοχείων Sentido της Thomas Cook, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία κατά τη διάρκεια παρουσίασης του καλοκαιρινού προγράμματος στο Κατάρ. Στόχος είναι να προσφερθούν τα ξενοδοχεία αυτά μέσα από τους οργανωτές Dertour, Jahn Reisen και ITS.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία Sentido θα έλθουν σε εμάς, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τους ξενοδόχους αυτούς έπειτα από 2 μήνες αβεβαιότητας, δήλωσε ο επικεφαλής Κεντρικής Ευρώπης του DER Touristik, Ingo Burmester.

Τουλάχιστον το 30% των 69 ξενοδοχείων Sentido μπορούν να ενσωματωθούν στην προσφορά του τουρ οπερέιτορ, ωστόσο η DER Touristik δεν ενδιαφέρεται για το κόνσεπτ των Sunconnect και Sentido.

Εν τω μεταξύ, τριακόσια ξενοδοχεία που ανήκαν στο χαρτοφυλάκιο της Thomas Cook, ιδιαίτερα στα ισπανικά νησιά, την Τουρκία και την Ελλάδα, έχουν περάσει στους καταλόγους του γερμανού τουρ οπερέιτορ, DER Touristik. 

Οι νέες προσθήκες αφορούν τα brand Aldiana, Casa Cook (Ρόδος), Sentido και Iberostar. 

Στους 43 νέους καταλόγους του DER Touristik και τις 82 μπροσούρες, παρατηρείται μεγάλη διεύρυνση στην προσφορά ξενοδοχείων.

Ο τουρ οπερέιτορ επιδιώκει να προσελκύσει περισσότερες προκρατήσεις για την ερχόμενη χρονιά, ενώ έμφαση δίνεται στα οικογενειακά πακέτα διακοπών με ειδικές προσφορές για τα παιδιά και με οικογενειακά δωμάτια. Προοδευτικά, τα μεγάλα οικογενειακά δωμάτια με παιχνίδια και γωνιά βιβλίου θα εφαρμοσθούν και στο brand Calimera.

To χειμώνα θα μπουν στο κόνσεπτ αυτό τα Sirens Beach στην Κρήτη, το Serra Palace στην Αττάλεια και το Akassia Swiss Resort στο Μάρσα Αλάμ.

Η Ελλάδα στους top προορισμούς και το 2020

Ο κ. Burmester εκτιμά ότι το προσεχές καλοκαίρι θα έχει πολύ καλές επιδόσεις για τους δημοφιλείς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα και η Τουρκία, για τις οποίες καταγράφεται αύξηση της ζήτησης κατά 3-4%. Οι υπόλοιποι προορισμοί με υψηλή ζήτηση και σταθερές τιμές είναι οι Βαλεαρίδες, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. 

Οι πρώτες κρατήσει δείχνουν ότι οι προορισμοί παραλίας στη Μεσόγειο προτιμώνται σε μεγάλο βαθμό στη γερμανική αγορά. Ιδιαίτερα η Ελλάδα, η Τουρκία, τα Κανάρια και η Βουλγαρία θα είναι ανάμεσα στους δημοφιλέστερους παραθαλάσσιους προορισμούς του καλοκαιριού, τόνισε ο κ. Burmester. Όπως είπε, η Μαγιόρκα επανακάμπτει από τις πρόσφατες προκλήσεις.

Επιπλέον, για τη σεζόν 2018/2019 που ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, είπε ότι οι πωλήσεις είχαν μονοψήφιο ποσοστό αύξησης που οφείλεται στην υψηλή ζήτηση για Ινδικό Ωκεανό, για Ελλάδα, Τουρκία, Δομινικανή Δημοκρατία και Καραϊβική.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα