Mouzenidis: Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη

11 Nov 2019, 10:24 | TOUR OPERATORS

Σοφία Κοντογιάννη

Mouzenidis: Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενέκρινε την αποδοχή δωρεάς – χορηγίας για την πραγματοποίηση του 13ου κύκλου μαθημάτων ρωσικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη, εκ μέρους της Εταιρείας «MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α. Ε.» από τον  Ιανουάριο του 2020 έως τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Οι ώρες διδασκαλίας του κύκλου είναι 70, κατά τη διάρκεια των οποίων θα εκπαιδευτούν 4 ομάδες, 50 ατόμων η κάθε μια. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Τη διοργάνωση, το συντονισμό και τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος θα αναλάβει το Τμήμα Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού.

Η προσφορά δωρεάς–χορηγίας περιλαμβάνει την κατάρτιση διδακτικού προγράμματος σπουδών, την παροχή του εκπαιδευτικού υλικού και λοιπού εξοπλισμού, απαραίτητου για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, την εξεύρεση των διδασκόντων της ρωσικής γλώσσας με την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση και την κάλυψη της αμοιβής τους.

Η οργάνωση των μαθημάτων, την οποία θα αναλάβει το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, περιλαμβάνει τη διενέργεια όλων των διαδικασιών για την έγκριση και οργάνωση του προγράμματος, την παροχή κατάλληλου χώρου διδασκαλίας και υλικοτεχνικής υποδομής, την ανάρτηση πρόσκλησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Δήμου, την παραλαβή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων με μοναδικό κριτήριο επιλογής συμμετεχόντων, τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων, τη σύνταξη κατάστασης εκπαιδευόμενων, την ενημέρωση των συμμετεχόντων, την οργάνωση της λήξης του προγράμματος και την έκδοση βεβαιώσεων συμμετοχής.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα