H TUI κλείνει 34 καταστήματα- Έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία

07 Nov 2019, 13:32 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

H TUI κλείνει 34 καταστήματα- Έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο κλείσιμο 34 καταστημάτων της θα προβεί η TUI το επόμενο 12μηνο, στο πλαίσιο ανακατανομής τους στο Ην. Βασίλειο, όπως δήλωσε στο Travel Weekly η επικεφαλής μάρκετινγκ του τουρ οπερέιτορ, Katie McAlister σε πρόσφατο συνέδριο διευθυντών εμπορίου στην Κρήτη.

Ο τουρ οπερέιτορ θα επιδιώξει να τοποθετήσει καταστήματα σε περιοχές με αυξημένο ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημογραφικά στοιχεία ενώ θα επανεξετάσει και τη μορφή διαφορετικών τύπων καταστημάτων. 

Ο τουρ οπερέιτορ διαθέτει 562 καταστήματα στο Ην. Βασίλειο και συνεχώς επανεξετάζει τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται βάσει πληθυσμιακών αλλαγών, δήλωσε η κ. McAlister.

Το κέντρο βάρους στα αστικά κέντρα διαφοροποιείται και οι αλλαγές θα γίνουν βάσει ενός εργαλείου σχεδιασμού που δίνει τη δυνατότητα στον τουρ οπερέιτορ να αναλύσει δεδομένα περιοχών. 

Η διευθύντρια λιανικού εμπορίου της TUI, Belinda Vazquez, δήλωσε ότι εκτός του κλείσιμο καταστημάτων, θα υπάρξει και άνοιγμα νέων και μεταφορά υπαρχόντων σε άλλες περιοχές.

Ο τουρ οπερέιτορ επενδύει επίσης στα καταστήματα με ψηφιακούς πίνακες οι οποίοι θα παρουσιάζουν ελκυστικό περιεχόμενο όπως βίντεο που θα προβάλλεται στις βιτρίνες των καταστημάτων. 

Τα δύο στελέχη της TUI δήλωσαν ότι η κίνηση της Hays Travel να αναλάβει όλο το δίκτυο καταστημάτων του Thomas Cook (555) σημαίνει ότι ο αριθμός των τουριστικών γραφείων στην αγορά παραμένει ο ίδιος. Επισήμαναν δε ότι η Hays Travel, καθώς και άλλες αλυσίδες τουριστικών γραφείων, πωλούν πακέτα της TUI ενώ εργαζόμενοι της TUI θα παρακολουθήσουν το προσεχές συνέδριο της Hays.

Διαβάστε επίσης

TUI: Μεγαλύτερο πρόγραμμα και για Ελλάδα το 2021

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα