TUI: Έμφαση στα ξενοδοχεία TUI Blue το 2020- ανοίγει το Robinson Club στην Κρήτη

23 Oct 2019, 15:22 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Έμφαση στα ξενοδοχεία TUI Blue το 2020- ανοίγει το Robinson Club στην Κρήτη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έμφαση στο lifestyle brand ξενοδοχείων TUI Blue δίνει η TUI στα προγράμματα του 2020. Τα ξενοδοχεία αυτά θα διευρυνθούν σε 100 σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού, σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ.

Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι η ενσωμάτωση στο ίδιο brand των TUI Sensimar και TUI Family Life

Επιπλέον, ανοίγει το τρίτο Robinson Club στην Κρήτη καθώς και ένα RIU beach resort στο Ντουμπάι.

Συνεπώς, η TUI συνεχίζει να επικεντρώνεται στρατηγικά στο κομμάτι εμπειριών διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει τα επώνυμα ξενοδοχεία της αλλά και κρουαζιέρες και δραστηριότητες, και αντιπροσωπεύει πλέον το 70% των αποτελεσμάτων του ομίλου.

Τα TUI Blue συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες ανάμεσα στα ξενοδοχεία της TUI (98%), και το ερχόμενο καλοκαίρι θα προσφέρονται 100 ξενοδοχεία TUI Blue, εκ των οποίων τα 80 απευθύνονται στη γερμανική αγορά.

Θα υπάρξουν τρία διαφορετικά προϊόντα στην TUI Blue. Το «For All» για αυθεντικές εμπειρίες και πολιτιστικά ενδιαφέροντα στην περιοχή, το «For Two» για ζευγάρια και το «For Families» για εμπειρίες για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Έντεκα νέα ξενοδοχεία TUI Blue θα ανοίξουν το καλοκαίρι του 2020.

Επίσης, διευρύνονται οι επιλογές πτήσεων, διαμονής, ταξιδιών με επιστροφή, εκδρομών, ενοικίασης αυτοκινήτων και κάμπινγκ.

Για την TUI Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2019 έκλεισε με επιδόσεις ρεκόρ σε σύγκριση με το 2018 ενώ καλή εκκίνηση σημειώνει και το χειμερινό πρόγραμμα, ιδιαίτερα σε μακρινές χώρες (Μαλδίβες, Σεϋχέλλες, Κένια, Τανζανία και Κόστα Ρίκα). Στα ταξίδια μεσαίας απόστασης ξεχωρίζουν τα Κανάρια, το Κέιπ Βέρντε και το Μαρόκο.

Οι Γερμανοί νεαρής ηλικίας προτιμούν την ανατολική Ευρώπη, ιδιαίτερα την Αλβανία και τη Γεωργία.

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στα δυναμικά πακέτα στην ιστοσελίδα TUI.com, η οποία μέχρι πρόσφατα διέθετε τα παραδοσιακά πακέτα διακοπών. Στόχος είναι να μετατραπεί η σελίδα της σε ένα portal για κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων. 

Η TUI θα προσφέρει επίσης σχεδόν 20.000 νέες δραστηριότητες και εκδρομές.

Τέλος, διευρύνει την προσφορά για οικογένειες. Τα Best Family Hotels θα έχουν TUI Kids Club από το καλοκαίρι του 2020. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα