Γερμανία: Στην RT Reisen όλες οι μετοχές της Thomas Cook Touristik GmbH

14 Oct 2019, 13:07 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Γερμανία: Στην RT Reisen όλες οι μετοχές της Thomas Cook Touristik GmbH

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην RT-Reisen πέρασε το σύνολο των μετοχών της Thomas Cook Touristik GmbH στη Γερμανία. Η Thomas Cook και η RT-Reisen από το 2003 κατείχαν το 50% η κάθε πλευρά των μετοχών της υπό πτώχευση Thomas Cook Touristik GmbH, με τα σήματα των Neckermann Reisen Team και Neckermann Reisen Partner. Πλέον, η RT-Reisen είναι ο μοναδικός μέτοχος. Μετά την πτώχευση της Thomas Cook οι μετοχές ήταν υπό την διαχείριση της Alpha Reisebüepartner GmbH.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RTK, Thomas Bösl, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, που προφέρει στα τουριστικά γραφεία σταθερότητα.

Ο διαχειριστής πτώχευσης της Thomas Cook Touristik GmbH, Ottmar Hermann, συμφώνησε στην πώληση προκειμένου να διατηρηθεί το σημαντικό δίκτυο πωλήσεων των 700 τουριστικών γραφείων. 

Τις ερχόμενες εβδομάδες, οι νέοι ιδιοκτήτες θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους συνεργάτες τους προκειμένου να συζητήσουν τους στόχους τους αλλά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης. Έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων της Φρανκφούρτης, στις 2 Νοεμβρίου.

Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με τη χορήγηση του δανείου των 380 εκατ. ευρώ, που ενέκρνε η ΕΕ, δείχνει ότι η Γερμανία προχωρά με γοργά και σταθερά βήματα για την αναβίωση του Neckermann, που θα πάρει τη θέση σταδιακά τη θέση του Thomas Cook στη γερμανική αγορά. Διαβάστε σχετικά:

Κατάρρευση Thomas Cook: Nέες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης- Συζητήσεις για την εξαγορά του Thomas Cook’s Nordic

Condor: Η ΕΕ ενέκρινε το δάνειο των 380 εκατ. ευρώ

Τουρισμός: Ο ισπανικός όμιλος Wamos αγόρασε 62 καταστήματα Neckermann στο Βέλγιο

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα