O Anex Tour εισέρχεται στην κρουαζιέρα, ξεκινώντας από την Αττάλεια

09 Aug 2019, 11:01 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

O Anex Tour εισέρχεται στην κρουαζιέρα, ξεκινώντας από την Αττάλεια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην αγορά κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, ξεκινώντας από την Αττάλεια της Τουρκίας, εισέρχεται ο τουρ οπερέιτορ Anex Tour. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Anex Tour έχει συμφωνήσει με την εταιρεία κρουαζιερών Saga Cruises για την αγορά του κρουζιεροπλοίου Saga Sapphire, που μπορεί να φιλοξενεί περίπου 800 επιβάτες στις 382 καμπίνες του.

Θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην ιστορία του τουρ οπερέιτορ. Στο Saga Sapphi θα γίνουν εκτεταμένες ανακαινίσεις, καθώς το πλοίο είναι 38 ετών και η τελευταία ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε το 2012.

Το κρουαζιερόπλοιο, με νέα ονομασία, προγραμματίζεται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα μέσα του 2020 στην Ανατολική Μεσόγειο, με έδρα την Αττάλεια. Οι κρουαζιέρες θα προσφέρονται και στη ρωσική αγορά, καθώς η Αττάλεια είναι ο πρώτος προορισμός των Ρώσων.

Η είσοδος στην κρουαζιέρα αποτελεί ένα μόνο βήμα για την περαιτέρω διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του Anex Tour. Ο ιδioκτήτης του, Neshet Kochkar, ο οποίος πρόσφατα αύξησε τη συμμετοχή του στον Thomas Cook, ελέγχοντας πλέον το 6,7% των μετοχών, δήλωσε ότι οι καινοτομίες που βασίζονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών θα συνεχιστούν στη στρατηγική του Anex Tour. Εφόσον η καταναλωτική συμπεριφορά των τουριστών εξελίσσεται, πρέπει να προσαρμόζουμε ανάλογα την προσφορά μας, τόνισε ο Neshet Kochkar.

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα