TUI Foundation: Περιοδεία στην Ευρώπη για το τι πιστεύουν οι νέοι για την ΕΕ- Και η Αθήνα στο πρόγραμμα

07 Aug 2019, 16:10 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI Foundation: Περιοδεία στην Ευρώπη για το τι πιστεύουν οι νέοι για την ΕΕ- Και η Αθήνα στο πρόγραμμα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η TUI Foundation θα χρηματοδοτήσει μια περιοδεία δύο φοιτητών Πολιτικών Επιστημών στην Ευρώπη, των Bosse Spohn και Onur Erden, οι οποίοι πραγματοποιώντας στάσεις σε 9 μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αυτό το καλοκαίρι θα ανοίξουν διάλογο με ανθρώπους νεαρής ηλικίας ζητώντας τη γνώμη τους για το επίπεδο στο οποίο πιστεύουν ότι εκπροσωπούνται στην ΕΕ.

Οι δύο φοιτητές θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους από τις Βρυξέλλες στις 7 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν στάσεις στο Άμστερνταμ, τη Στοκχόλμη, τη Βαρσοβία, την Πράγα, τη Ρώμη, τη Νάπολη, την Αθήνα, τη Μασαλία και το Λονδίνο.

Η περιοδεία τους, που ονομάζεται #engageEUrope2019 summer tour, θα τελειώσει στις 14 Σεπτεμβρίου και οι ημερομηνίες είναι οι ακόλουθες...

Βρυξέλλες: 7 Αυγούστου

Amsterdam: 10 Αυγούστου

Στοκχόλμη: 13 Αυγ

Βαρσοβία: 16 Αυγούστου

Κρακοβία: 20 Αυγούστου

Πράγα: 24 Αυγούστου

Ρώμη: 28 Αυγούστου

Νάπολη: 30 Αυγούστου

Αθήνα: 3 Σεπτεμβρίου

Μασσαλία: 6 Σεπτεμβρίου

Λονδίνο: 11 Σεπτεμβρίου

Σε καθεμία από τις πόλεις, οι φοιτητές θα μιλούν απευθείας με ανθρώπους νεαρής ηλικίας ακούγοντας τις ιστορίες τους ενώ θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους στην ιστοσελίδα www.tui-stiftung.de και στο λογαριασμό Instagram του TUI Foundation, www.instagram.com/tuistiftung.

Θα ετοιμάσουν επίσης μια τελική αναφορά που να συνοψίζει τις εμπειρίες τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Foundation, Elke Hlawatschek, δήλωσε ότι η περιοδεία θα διαπιστώσει στην πράξη τα ευρήματα της τρίτης έρευνας European Youth Study ‘Young Europe’ της TUI Foundation που δημοσιεύθηκε το Μάιο του 2019 σύμφωνα με τα οποία οι ευρωπαίοι νεαρής ηλικίας στηρίζουν την ευρωπαϊκή ιδέα αλλά με σκεπτικισμό. Θα αποκαλυφθούν δηλαδή προσωπικές ιστορίες πίσω από τους αριθμούς και τα στατιστικά στοιχεία καθώς και τα ατομικά κίνητρα πίσω από αυτά.

Εάν κάποιος επιθυμεί να συναντήσει τους δύο φοιτητές κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους, θα πρέπει να στείλει email στη διεύθυνση youngeuropesummetour@gmail.com ή προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό Instagram του TUI Stiftung.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα