Mouzenidis Travel: Άνοιξαν οι κρατήσεις για Ελλάδα το 2020 στη Ρωσία με μεγάλες προσφορές

18 Jul 2019, 12:52 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Mouzenidis Travel: Άνοιξαν οι κρατήσεις για Ελλάδα το 2020 στη Ρωσία με μεγάλες προσφορές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Διαθέσιμα προς κράτηση είναι τα προγράμματα διακοπών της Mouzenidis Travel στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2020, περιλαμβάνοντας εκπτώσεις στην αλυσίδα του τουρ οπερέιτορ, Bomo Hotels, που φθάνουν το 40%.

Οι προκρατήσεις στο ελληνικό πρόγραμμα διακοπών για το 2020 ξεκίνησαν στις 8 Ιουλίου και θα προσφέρονται στην αγορά σε 4 στάδια μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2020.

Το πρώτο στάδιο ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, το δεύτερο στις 31 Ιανουαρίου, το τρίτο στις 29 Φεβρουαρίου και το τελευταίο στα τέλη Μαρτίου ενώ όσο πιο νωρίς πραγματοποιηθούν οι κρατήσεις τόσο μεγαλύτερο ευρος δωματίων και τόσο καλύτερες τιμές θα επιτυγχάνουν οι ταξιδιώτες. 

Προς το παρόν προσφέρονται 60 ξενοδοχεία, μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα ξεπεράσουν τα 200 και τον Αύγουστο θα ανοίξουν όλες οι κρατήσεις για Ελλάδα.

Επιπλέον, ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% εάν καλυφθεί εξ αρχής όλο το κόστος των διακοπών για το καλοκαίρι του 2020.

Αυτή τη στιγμή προσφέρεται έκπτωση έως 40% στα 17 Bomo Hotels που ακολουθούν...

Bomo Aristoteles Holiday Resort & SPA 4 *

Bomo Assa Maris Beach 4 *

Bomo Athos Palace Hotel 4 *

Bomo Calamos Beach 3 *

Bomo Macedonian Sun Hotel 3 *

Bomo Olympic Kosmas 3 *

Bomo Olympus Grand Resort 4 * +

Bomo Palace Hotel 4 *

Bomo Pallini Beach Hotel 4 *

Bomo Palmariva Beach 4 * +

Bomo Platamon Cronwell Resort 5 *

Bomo Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only 5 *

Bomo Rethymno Beach 4 * +

Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park 5 *

Bomo Sermilia Cronwell Resort 5 *

Bomo Tosca Beach 4 * +

Bomo Villas Kosmas Villa

Οι τιμές προκρατήσεων για το 2020, σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, θα παραμείνουν στα εφετινά επίπεδα και μικρή αύξηση θα υπάρξει σε ξενοδοχεία που ανακαινίστηκαν, ενώ άλλα έχουν ρίξει τις τιμές τους στα συμβόλαια για το 2020 σε σύγκριση με το 2019.

Προς το παρόν προσφέρονται προκρατήσεις για προγράμματα και πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, ενώ μετέχουν και ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, την Πιερία, την Καβάλα και την Κρήτη. Προσφέρονται ακόμα ξενοδοχεία και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας χωρίς όμως να υπάρχουν αντίστοιχες πτήσεις μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πτητικό πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ από τη Ρωσία, όπως επισημαίνει η Mouzenidis Travel, θα παραμείνει στα εφετινά επίπεδα χωρίς προσθήκη νέων προορισμών.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα