Thomas Cook: Άνοιξαν οι κρατήσεις και για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020

10 Jul 2019, 12:02 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Thomas Cook: Άνοιξαν οι κρατήσεις και για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άνοιξαν οι κρατήσεις στον Thomas Cook για το καλοκαίρι του 2020, με τον τουρ οπερέιτορ να δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προβούν από τώρα σε κράτηση διακοπών, σε προνομιακές τιμές, σε δημοφιλείς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αίγυπτο, το Κέιπ Βέρνε και την Κύπρο είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στα δρομολόγια κοντινών και μεσαίων αποστάσεων

Τα brand Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature και Öger Tours προσφέρουν κλασικά πακέτα πτήσεων καθώς και δυναμικά πακέτα διακοπών όπως και μεμονωμένες κρατήσεις σε ξενοδοχεία. Καθημερινά προστίθενται νέοι προορισμοί και ξενοδοχεία.

Στους μακρινούς προορισμούς προσφέρονται κρατήσεις για Δομινικανή Δημοκρατία, Κούβα, Μεξικό, Κόστα Ρίκα και Παναμά, Ν. Αφρική, Κένυα, Ζανζιμπάρ, Μαυρίκιο, Σεϊχέλλες, Ταϋλάνδη και ΗΑΕ. Στις ΗΠΑ οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν από ένα χαρτοφυλάκιο οργανωμένων εκδρομών με πούλμαν και ξενοδοχείων.

Στο brand Thomas Cook Signature Finest Selection όλες οι επιλογές για διακοπές πολυτελείας σε μακρινούς προορισμούς είναι διαθέσιμες προς κράτηση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα