TUI: Ρεκόρ ζήτησης για την Ανατολική Μεσόγειο - Επένδυση στο tui.com και νέο προϊόν εκδρομών

05 Jun 2019, 13:40 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Ρεκόρ ζήτησης για την Ανατολική Μεσόγειο - Επένδυση στο tui.com και νέο προϊόν εκδρομών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κυριαρχία της Τουρκίας δείχνουν οι μέχρι στιγμής θερινές κρατήσεις στην TUI, με βασικότερη τάση φέτος τη δυσανάλογη ανάπτυξη των προορισμών της ανατολικής Μεσογείου. 

Η Τουρκία καταγράφει αύξηση 40% στις κρατήσεις, όμως η Αίγυπτος (+31%) και η Κύπρος (+19%) συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Το Μάροκο έχει αύξηση 37% προς το παρόν.

Μακρινοί προορισμοί που ξεχωρίζουν αυτό το καλοκαίρι είναι οι ΗΠΑ και το Μεξικό. Καλή ανάπτυξη παρουσιάζουν επίσης η Ινδονησία, οι Μαλδίβες και η Κούβα.

Τα επώνυμα ξενοδοχεία της TUI παρουσιάζουν υψηλό βαθμό ικανοποίησης, και διευρύνονται συνεχώς. Με άριστα το 10, ο μέσος όρος αξιολογήσεών τους είναι 8,6 βαθμοί. Το μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης σημειώνουν οι Μαλδίβες (9,41) ενώ κορυφαίος προορισμός μεσαίας απόστασης είναι η ισπανική ενδοχώρα (8,96).

Επιπλέον, λίγο πριν την έναρξη των χειμερινών κρατήσεων η TUI Γερμανίας εισάγει το δικό της brand ταξιδίων με επιστροφή. Πάνω από 100 εκδρομές με λεωφορεία σε 33 χώρες βρίσκονται στην ατζέντα προς το παρόν, με έμφαση στις ξεχωριστές εμπειρίες διακοπών και τη συναναστροφή με τους ντόπιους. Σε αυτό το επίπεδο, η TUI βασίζεται σε χώρες όπως η Κούβα, το Μεξικό, η Ταϋλάνδη, η Κένυα, η Ν. Αφρική και το Βιετνάμ αλλά και στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Αγγλία και τη Σκωτία. Τα ταξίδια αυτά είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην TUI, γίνονται συνοδεία γερμανόφωνων ξεναγών και έχουν κριτήρια αειφορίας. Θα προστεθούν σταδιακά περισσότεροι προορισμοί.

Η TUI Γερμανίας προσφέρει το μεγαλύτερο εκδρομικό πρόγραμμα στην ιστορία της και έχει διευρύνει σημαντικά το εύρος δραστηριοτήτων για διακοπές ή city break. Στο κοντινό μέλλον, οι πελάτες όλων των τουριστικών γραφείων θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε 150.000 προϊόντα. Χάρη δε στη ψηφιοποίηση, ο οργανισμός μπορεί να προσφέρει προσφορές διακοπών πιο εξατομικευμένες απο ποτέ.

Η TUI επενδύει σημαντικά στη διεύρυνση της διαδικτυακής πλατφόρμας της TUI.com ως κεντρικού σημείου αγορών για ταξίδια. Στο μέλλον, οι ταξιδιώτες θα βρίσκουν αναλυτικές προσφορές για εκδρομές, ξενοδοχεία, διαμερίσματα, πτήσεις, ενοικίαση αυτοκινήτων και κάμπ σε αυτήν, ενώ με την ενσωμάτωση του TUIfly.com προσφέρονται άμεσα και πτήσεις. Η προσφορά ξενοδοχείων έχει εμπλουτιστεί με το πρόγραμμα TUI holiday house με πάνω από 300.000 καταλύματα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα