Ρωσικός τουρισμός: Τι αλλάζει ο Tez Tour στα προγράμματα για Ελλάδα και Κύπρο το 2019

05 Jun 2019, 11:41 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Ρωσικός τουρισμός: Τι αλλάζει ο Tez Tour στα προγράμματα για Ελλάδα και Κύπρο το 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Aλλαγές στο προϊόν του σε δημοφιλείς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, πραγματοποιεί στη ρωσική αγορά ο τουρ οπερέιτορ Tez Tour για το καλοκαίρι του 2019.

Ο τουρ οπερέιτορ φέτος αναβαθμίζει την ποιότητα παροχών, αυξάνοντας τις τακτικές πτήσεις προς τους προορισμούς του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσφέρεται ως προορισμός η Κέρκυρα με απευθείας πτήσεις της Aegean, ωστόσο λόγω της μεγάλης ζήτησης από τους πελάτες της εταιρίας, προστέθηκε και business class στη σεζόν του 2019. Η business class αφορά επίσης την Κρήτη και τη Ρόδο.

Για πρώτη φορά φέτος, στην Κρήτη και τη Ρόδο, θα πραγματοποιούν πτήσεις η Aegean, η Nord Star και η S7, με συνδυασμούς πτήσεων αναχώρησης από έναν αερομεταφορέα και επιστροφή από άλλους.

Στην Κύπρο, το πτητικό πρόγραμμα του Tez Tour παρουσιάζει μεγάλη ευελιξία, με πρωινές αναχωρήσεις από τη Μόσχα και απογευματινές πτήσεις επιστροφής μέσω των S7 και Ural Airlines. Οι πελάτες της εταιρία θα μπορούν να εκμεταλλεύονται έτσι κάθε ημέρα των διακοπών τους.

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν πτήσεις από το Krasnodar (3 εβδομαδιαίες), το Yekaterinburg (2) και το Novosibirsk. Στις τελευταίες, η εταιρία θα διπλασιάσει το πτητικό πρόγραμμα προσθέτοντας και δεύτερη εβδομαδιαία πτήση. 

Ο Tez Tour, στο πρόγραμμά του για Ελλάδα, περιλαμβάνει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων ξενοδοχεία από τις αλυσίδες Ikos, Aldemar και Grecotel που είναι πάντα δημοφιλή στους πελάτες του τουρ οπερέιτορ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα