TUI: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 5 δημοφιλέστερα για αειφόρο τουρισμό το 2019

10 May 2019, 13:53 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 5 δημοφιλέστερα για αειφόρο τουρισμό το 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα πέντε ξενοδοχεία δημοφιλέστερα ξενοδοχεία για αυτό το καλοκαίρι με πιστοποίηση αειφορίας παρουσιάζει η TUI, ανάμεσα στα οποία είναι και δύο ελληνικά.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία TUI Family Life Atlantica Caldera Beach στο Γεράνι Κρήτης και το TUI Family Life Atlantica Aegean Park στη Ρόδο.

Το TUI Family Life Atlantica Caldera Beach είναι χωρισμένο σε ζώνες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν διαμονή στο πιο ήσυχο τμήμα Olympus ή στο πιο «ζωντανό» τμήμα Aphrodite. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνες, παιδικό κλαμπ, γυμναστήριο, γήπεδα τένις και βρίσκεται μπροστά στην παραλία. Ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές.

Το TUI Family Life Atlantica Aegean Park στη Ρόδο διαθέτει δικό του water park, πισίνες, σχολή κολύμβησης και πολλά δωμάτια έχουν απευθείας πρόσβαση στην πισίνα. Βρίσκεται μπροστά στην παραλία. 

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που αναδεικνύει η TUI είναι τα TUI Family Life Alcudia Pins στη Μαγιόρκα, TUI Family Life Pascha Bay στην Τουρκία και TUI Family Life Nausicaa Beach στην Κύπρο.

Ο αειφόρος τουρισμός αποτελεί ζητούμενο για όλο και μεγαλύτερη μερίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο οι οποίοι εμφανίζονται ευαισθητοποιημένοι με τις επιπτώσεις του τουρισμού στο περιβάλλον των προορισμών. 

Όπως αναφέρει η TUI, πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το 95% των πελατών της TUI πιστεύουν οτι η αειφορία αποτελεί σημαντικό στοιχείο του ταξιδιού και ένας στους 5 δεν θα έμενε σε ξενοδοχείο χωρίς σχετική πιστοποίηση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα