TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα ο πιο περιζήτητος προορισμός από το Σάλτσμπουργκ

09 Apr 2019, 12:04 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα ο πιο περιζήτητος προορισμός από το Σάλτσμπουργκ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κυρίαρχος προορισμός εμφανίζεται η Ελλάδα στην αυστρική αγορά, σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων της TUΙ Αυστρίας για διακοπές το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο της TUΙ Αυστρίας, κ. Lisa Weddig, η χώρα μας συνεχίζει να είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ, και γι’ αυτό προσφέρονται 6 πτήσεις εβδομαδιαίως: (2 στην Κρήτη, 1 στην Κω, 1 στη Ρόδο, 1 στην Κέρκυρα και 1 στην Πρέβεζα).

Υψηλή ζήτηση παρατηρείται και για την Ισπανία, ιδίως τη Μαγιόρκα, με ημερήσιες πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ, με 3 νέες συνδέσεις φέτος μέσω Eurowings. Την πρώτη πεντάδα προορισμών συμπληρώνουν η Τουρκία, η Ιταλία και η Αίγυπτος.

Η Ελλάδα είναι επίσης πρώτος προορισμός για τους πελάτες της TUI που έχουν προβεί σε κράτηση με αναχώρηση από το Σάλτσμπουργκ, με την Κρήτη να βρίσκεται στην πρώτη θέση και να ακολουθούν η Ρόδος και η Κως, στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα των 5 κορυφαίων προορισμών τους.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Χουργκάντα και η Μαγιόρκα στην πέμπτη, έχοντας «πέσει» κατά 3 θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι.

Συνολικά, η TUI προσφέρει 23 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ προς Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Ιταλία, Κροατία και Κορσική. Όπως επισημαίνει η κ. Weddig, παρατηρείται ισχυρή ανάπτυξη στα επώνυμα ξενοδοχεία και κόνσεπτ του τουρ οπερέιτορ, με 41 νέα, ενισχύοντας τη θέση του τουρ οπερέιτορ ως κορυφαίου παρόχου φιλοξενίας στην Ευρώπη στο κομμάτι των διακοπών. 

Το πρόγραμμα πτήσεων της TUI από την Αυστρία αυτό το καλοκαίρι θα είναι το εκτενέστερο όλων των εποχών για τον οργανισμό. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα