TUI Αυστρίας: Πρώτη σε κρατήσεις η Ελλάδα από το Λιντς

03 Apr 2019, 12:16 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI Αυστρίας: Πρώτη σε κρατήσεις η Ελλάδα από το Λιντς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ελλάδα συνεχίζει και φέτος να είναι η πρώτη επιλογή των Αυστριακών για καλοκαιρινές διακοπές, παρά την αξιοσημείωτη άνοδο της Τουρκίας, σύμφωνα με τα στοιχεία κρατήσεων που καταγράφει μέχρι στιγμής η TUI Αυστρίας από το Λιντς, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας και πρωτεύουσα του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στις πρώτες θέσεις επιμέρους προορισμών με το μεγαλύτερο όγκο κρατήσεων βρίσκεται η Κρήτη και ακολουθεί η Ρόδος και η Κως. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Αττάλεια και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Μαγιόρκα.

Μετά την Ελλάδα, δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών από το Λιντς είναι η Ισπανία, η Τουρκία, η Ιταλία και η Αίγυπτος.

Οι πτήσεις από το Λιντς για Ελλάδα ανέρχονται σε 12 την εβδομάδα με την προσθήκη μίας νέας προς Κρήτη τις Παρασκευές, και κατανέμονται ως εξής: 4x Κρήτη, 3x Ρόδος, 2x Κως, 1x Κάρπαθος, 1x Κέρκυρα και 1x Ζάκυνθος.

Συνολικά, η TUI προσφέρει φέτος 24 εβδομαδιαίες συνδέσεις από το Λιντς προς Ελλάδα, Ισπανία, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Τυνησία και Τουρκία ενώ με την προσθήκη 41 νέων επώνυμων ξενοδοχείων της, ο τουρ οπερέιτορ παγιώνει τη κυρίαρχη θέση του στον ευρωπαϊκό τουρισμό, όπως επισημαίνει η διευθύνουσα σύμβουλος της TUI Aυστρίας, Lisa Weddig.

Οι εκτιμήσεις του τουρ οπερέιτορ αναφέρουν διψήφιο ποσοστό αύξησης θερινών κρατήσεων από το Λιντς, παρά τις ισχυρές επιδόσεις του 2018.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα