Thomas Coοk: Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα και Τουρκία από τη Λειψία

20 Mar 2019, 14:27 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Thomas Coοk: Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα και Τουρκία από τη Λειψία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Διευρύνεται το πτητικό πρόγραμμα της Thomas Coοk προς Ελλάδα και Τουρκία από το αεροδρόμιο Λειψία/ Χάλλε αυτό το καλοκαίρι καθώς και προς τις Βαλεαρίδες και τα Κανάρια Νησιά.

Συνολικά προστίθενται 12 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις της Condor προς Αττάλεια, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Χουργκάντα, Φουερτεβεντούρα, Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, Κέρκυρα και Κρήτη, οι οποίες θα συνδυασθούν με το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του τουρ οπερέιτορ.

Από τη διεύρυνση του προγράμματος επωφελούνται επίσης οι πελάτες της Thomas Coοk από την Ερφούρτη, οι οποίοι με κράτηση μέσω των Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature ή Öger Tours θα μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι το αεροδρόμιο Λειψία/ Χάλλε μέσα σε μία ώρα μέσω εισιτηρίου των Γερμανικών Σιδηροδρόμων, Rail & Fly, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Λόγω της πτώχευσης αερομεταφορέων, οι πτήσεις κοντινών και μεσαίων αποστάσεων από μερικά γερμανικά αεροδρόμια έχουν περιοριστεί φέτος, τόνισε η διευθύνουσα σύμβουλος της Thomas Cook, Stefanie Berk, επισημαίνοντας οτι η διευρυμένη προσφορά του οργανισμού από τη Λειψία προσφέρει περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες ώστε να προγραμματίσουν τις διακοπές τους όπως επιθυμούν.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα