FTI: Αυξημένη ζήτηση των Γερμανών για διακοπές- Πρωταθλήτρια στις κρατήσεις η Τουρκία

06 Mar 2019, 11:20 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

FTI: Αυξημένη ζήτηση των Γερμανών για διακοπές- Πρωταθλήτρια στις κρατήσεις η Τουρκία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αύξηση 50% από πέρυσι στις πωλήσεις πακέτων διακοπών για Τουρκία καταγράφει μέχρι στιγμής για το καλοκαίρι του 2019 ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI, ο οποίος ανακοίνωσε στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου ικανοποιητικά επίπεδα ζήτησης στη γερμανική αγορά για το καλοκαίρι, σε αντίθεση με άλλους τουρ οπερέιτορ της χώρας.

Ο FTI καταγράφει αύξηση τόσο σε επίπεδο εσόδων όσο και επίπεδο επισκεπτών για το 2019.

Όπως επισήμανε ο διευθυντής του τουρ οπερέιτορ, Dietmar Gunz, ο οργανισμός καταγράφει ικανοποιητικές κρατήσεις σε όλες τις αγορές και σε όλα τα brand του, παρότι τα επίπεδα αυτά είναι χαμηλότερα από την περυσινή εξαιρετική χρονιά.

Η μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης για προορισμούς της τουρκικής ριβιέρας ερμηνεύεται από τον τουρ οπερέιτορ ως αποτέλεσμα της απόδοσης της εμπιστοσύνης του στον προορισμό, καθώς μέχρι πρόσφατα λίγοι θα πίστευαν αυτή την ανάκαμψη, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του FTI, Ralph Schiller.

Εκτός από την Τουρκία, μακρινοί προορισμοί ευθύνονται για την αύξηση που καταγράφεται στα έσοδα με υψηλή αύξηση της ζήτησης για Κένυα, Τανζανία και Ζανζιμπάρ, αλλά και για Μπαλί και Σεϋχέλλες. Παραμένουν δημοφιλείς η Ν. Αμερική, ο Καναδάς, η Χαβάη και οι ΗΠΑ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα