200 εκατ. Κινέζοι θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της TUI

04 Mar 2019, 12:18 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

200 εκατ. Κινέζοι θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της TUI

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στρατηγική συμφωνία υπέγραψαν η TUI και η κορυφαία διαδικτυακή ταξιδιωτική σελίδα στην Κίνα, Ctrip.

Η συμφωνία εγγυάται ότι τα 200 εκατ. μηνιαίοι χρήστες της Ctrip στην Κίνα θα έχουν άμεση πρόσβαση στις ξεναγήσεις και δραστηριότητες που προσφέρει η θυγατρική της TUI, Musement.

Η TUI πρόσφατα εξαγόρασε την Startup τεχνολογίας Musement με έδρα στο Μιλάνο και σκοπεύει να την μετατρέψει στην κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα στον κόσμο για δραστηριότητες και εκδρομές.

Η πρόσβαση της αγοράς σε 200 εκατ. χρήστες της Ctrip στην Κίνα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στην Ασία και στις δραστηριότητες της ισπανικής θυγατρικής της TUI, TUI Destination Experiences, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του τουρ οπερέιτορ, Fritz Joussen.

Θα προσφέρονται όλο και περισσότερες εξατομικευμένες προσφορές στους προορισμούς διακοπών σε συστηματικά αυξανόμενο αριθμό Κινέζων τουριστών. Οι προσφορές αυτές θα περιλαμβάνουν ταξίδια με επιστροφή, εκδρομές και δραστηριότητες σε όλους τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, καθώς και εισιτήρια για είσοδο σε θεάματα και μουσεία σε περισσότερες από 1.900 πόλεις.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Ctrip και η TUI σχεδιάζουν να αναπτύξουν αποκλειστικές εκδρομές και μονοήμερα ταξίδια σε πολλούς προορισμούς της Κίνας.

Το χαρτοφυλάκιο της Musement, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στους πελάτες από την Κίνα, αποτελείται προς το παρόν από 150.000 προϊόντα.

Η στρατηγική συμφωνία με την Ctrip δείχνει τις τεράστικες δυνατότητες που παροσυιάζουν οι διαδικτυακές επιχειρήσεις στο κομμάτι ξεναγήσεων και δραστηριοτήτων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο συνδυασμός αυτών των προϊόντων μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε περαιτέρω το μερίδιό μας στη διαδικτυακή αγορά τα ερχόμενα χρόνια, δήλωσε ο κ. Joussen.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα