Thomas Cook: Οι Γερμανοί τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στα Κανάρια Νησιά

20 Feb 2019, 13:30 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Thomas Cook: Οι Γερμανοί τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στα Κανάρια Νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα Κανάρια Νησιά πρέπει να προσαρμοστούν στις μειωμένες κρατήσεις από τη γερμανική αγορά, προειδοποιεί η επικεφαλής του Thomas Cook στη Γερμανία Stefanie Berk. Όπως τόνισε, τα Κανάρια Νησιά λειτούργησαν ως υποκατάστατο της Τουρκίας και της Αιγύπτου τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα που οι αυτές οι δυο χώρες επιστρέφουν στο προσκήνιο της ζήτησης, οι Γερμανοί τουρίστες θα γυρίσουν τις πλάτες στο αρχιπέλαγος του Ατλαντικού.

"Το πρόβλημα είναι ότι τα Κανάρια Νησιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι τα πρόσφατα κέρδη δεν θα συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια", επισήμανε η κυρία Berk.

Η Ισπανία,ωστόσο, παραμένει ο πιο αγαπημένος προορισμός των Γερμανών στα προγράμματα του Thomas Cook. Οι κρατήσεις κινούνται περίπου στα επίπεδα του 2018. Η Μαγιόρκα θα παραμείνει ο νούμερο 1 προορισμός και αυτό θα "κρατήσει πάντα", προβλέπει η επικεφαλής του τουρ οπερέιτορ στη Γερμανία.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Thomas Cook στη Μαγιόρκα περιλαμβάνει ένα Club Cook. Παράλληλα ανοίγει στο γειτονικό νησί της Ίμπιζα Casa Cook, το πρώτο εκτός Ελλάδας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα