Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στα Σύβοτα

21 Apr 2022, 09:22 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στα Σύβοτα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στα Σύβοτα της Ηγουμενίτσας.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης BIANCA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 10 δωματίων, στα Σύβοτα της Ηγουμενίτσας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 600.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 600.000 ευρώ.

Μετατροπή διατηρητέου κτίσματος σε ξενοδοχείο

Παράλληλα, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΠΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓEΛΟΥ, που αναφέρεται στη μετατροπή διατηρητέου κτίσματος σε ξενοδοχείο 2 αστέρων, δυναμικότητας 12 κλινών στα Σύβοτα της Ηγουμενίτσας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 150.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 150.000 ευρώ. 

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα