Ρόδος: Συγχαρητήρια του αντιδημάρχου Τουρισμού Κώστα Ταρασλιά για την πρωτιά της Roditis - Yachting

08 Dec 2020, 12:46 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Ρόδος: Συγχαρητήρια του αντιδημάρχου Τουρισμού Κώστα Ταρασλιά για την πρωτιά της Roditis - Yachting

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια του εκφράζει και δημοσίως ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Ταρασλιάς στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της εταιρείας πρακτορεύσεων “RoditisYachting” κ. Μιχάλη Ροδίτη, για την σπουδαία βράβευση και πρωτιά που απέσπασε σήμερα, στον διεθνή διαγωνισμό «Superyacht Business Awards» που διοργανώνεται από τον οργανισμό ACREW. 

Συγκεκριμένα η “RoditisYachting” κέρδισε επάξια τον τίτλο του καλύτερου  πρακτορείου εξυπηρέτησης SuperYacht στο Αιγαίο, σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο μια μεγάλη νίκη συνολικά για τον εθνικό κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού πολυτελείας. 

Στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο κ. Ταρασλιάς υπογραμμίζει: 

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μία ροδίτικη εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση σε έναν υψηλού κύρους διεθνή διαγωνισμό, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σπουδαίες εταιρείες του κλάδου. 

Ως Δήμος Ρόδου και ως Διεύθυνση Τουρισμού στηρίζουμε το yachting και είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης  του  θαλάσσιου τουρισμού στο νησί και καθιέρωσης του τουριστικού προορισμού “Ρόδος“ ως τόπου που τείνει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια να γίνει μόνιμος πόλος έλξης του εναλλακτικού τουρισμού και όλων των μορφών που αυτός περιλαμβάνει.

Εξακολουθούμε δε να είμαστε στο πλευρό όλων των επιχειρηματιών του τόπου και να προωθούμε όλες εκείνες τις ενέργειες που στοχεύουν στην προβολή της Ρόδου, καθώς και στην ενίσχυση και βελτίωση του τουριστικού προϊόντος. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε  την τύχη  να ζούμε σε ένα  νησί με τεράστιο πλούτο και απεριόριστες δυνατότητες σε όλες τις δυναμικά αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τόσο τον κ. Ροδίτη  όσο και κάθε επιχειρηματία του τόπου, ότι η παρούσα δημοτική αρχή ήταν και θα εξακολουθεί να είναι αρωγός τους και να στοχεύει στη συνεργασία όλων για την επίτευξη του κοινού εγχειρήματος και σκοπού».  

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα