Πέντε ημέρες θα διαρκέσει το έκτο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

11 Jul 2018, 09:54 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Πέντε ημέρες θα διαρκέσει το έκτο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια ημέρα παραπάνω θα διαρκέσει το έκτο Mediterranean Yacht Show, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η επιμήκυνση της διάρκειας της εκδήλωσης σε συνολικά 5 ημέρες αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού μετά την επιτυχία που είχε το εφετινό Mediterranean Yacht Show και προκειμένου να καλυφθεί ο αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών τόσο από πλευράς σκαφών όσο και από πλευράς yacht brokers.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό των 107 εγγεγραμένων σκαφών, και τον συνολικό αριθμό επαγγελματιών του κλάδου να ξεπερνά τους 400 από ολόκληρο τον κόσμο. Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.

Η σταθερή επιλογή του Ναυπλίου ως τόπου διεξαγωγής του event δεν περιορίζεται μόνο στην φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό ενδιαφέρον της περιοχής αλλά και στην απεριόριστη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων που καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση ενός γεγονότος τέτοιου βεληνεκούς.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα