O όμιλος webhotelier | primalres μετονομάζεται σε Revplus
24 Jan 2025, 13:54 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Χριστίνα Λαΐνοπούλου
Σε Revplus μετονομάζεται ο όμιλος webhotelier | primalres στο πλαίσιο σειράς διαρθρωτικών εταιρικών αλλαγών που στοχεύουν στον μετασχηματισμό του ομίλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tornosnews.gr, η διαδικασία αυτή έχει διάφορα στάδια, από τον μετασχηματισμό των εταιρειών που έχει ήδη ξεκινήσει, μέχρι την αλλαγή των email domains, το rebranding των extranets και των ιστοσελίδων, και θα ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2025.
Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση που απεστάλη σε συνεργάτες του, όλα τα προϊόντα του ομίλου θα διατηρήσουν τις ονομασίες τους, πλέον όμως θα διατίθενται κάτω από το νέο umbrella brand του ομίλου.
Στο πλαίσιο των αλλαγών, η Revplus Hellas Α.Ε. γίνεται πλέον η θυγατρική εταιρεία μέσω της οποίας ο όμιλος Revplus σχεδιάζει, αναπτύσσει, λειτουργεί και διαθέτει την μηχανή κρατήσεων webhotelier, το channel manager primalres, αλλά και το hotelizer pms για όλους τους πελάτες στην Ελλάδα και έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (IP rights) στα προϊόντα αυτά. Οι υπηρεσίες προς τους συνεργάτες θα συνεχίσουν να παρέχονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή ή αλλαγή στη λειτουργία τους.
Η Revplus Hellas Α.Ε., ως ο νέος ιδιοκτήτης των παραπάνω προϊόντων, θα υπογράψει νέες συμβάσεις με καθέναν από τους πελάτες.
Από την πλευρά τους οι συνεργάτες θα πρέπει να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις με την Revplus Hellas A.E. και να ενημερώσουν τα λογιστήριά τους μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής.
Παράλληλα, τους προσεχείς μήνες αναμένεται να λανσαριστούν νέα προϊόντα, σημαντικές αναβαθμίσεις και πρόσθετα χαρακτηριστικά στα υφιστάμενα προϊόντα, νέες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βελτιωμένες διαδικασίες για ακόμα καλύτερη υποστήριξη και μεγαλύτερη ασφάλεια και επενδύσεις σε τεχνολογικά συστήματα και ανθρώπινο δυναμικό.
Ο όμιλος webhotelier | primalres προσφέρει σήμερα ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προηγμένων τεχνολογικά λύσεων που αποτελείται από 7 προϊόντα, 35 add-ons, και 7 workspace apps, για τις ανάγκες της βιομηχανίας της φιλοξενίας, ενώ 185 εξειδικευμένα στελέχη υποστηρίζουν την καθημερινή λειτουργία άνω των 20.000 καταλυμάτων σε 38 χώρες και συμβάλουν στην κερδοφορία τους.
διαβάστε ακόμα
-
ITB'25 | Η Τεχνητή Νοημοσύνη μεταμορφώνει την ταξιδιωτική βιομηχανία 06/03 | 13:11
-
Deloitte: Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν απασχολεί ιδιαίτερα τα Διοικητικά Συμβούλια 31/01 | 16:57
-
Τεχνητή νοημοσύνη | Πώς η DeepSeek φέρνει τα πάνω-κάτω στις αγορές και στην AI 30/01 | 11:23
-
Το AI αναδιαμορφώνει την εμπειρία των πελατών: Οι νέες τάσεις το 2025 24/01 | 14:28
-
Εντυπωσιακή άνοδος του GenAI: Το χρησιμοποιεί το 75% των εργαζομένων 20/12 | 15:38
-
Αντιμονοπωλιακή υπόθεση κατά της Google - Πρόταση για πώληση του Chrome 29/11 | 07:27
-
Εργοστάσιο τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα 12/11 | 11:32
-
Αξιοπιστία και ασφάλεια online στα ταξίδια στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης 31/10 | 10:48
-
Το ΑΙ θα μεταμορφώσει την εμπειρία των καταναλωτών έως το 2035 24/10 | 14:09
-
Οι 3 πιο περιζήτητες δεξιότητες της επόμενης 5ετίας - Στην κορυφή το ΑΙ 26/09 | 12:52
δημοφιλέστερα
- 1 Α,Τζιτζικώστας | Η κρουαζιέρα είναι κινητήριος μοχλός της ευρωπαϊκής οικονομίας 20.03.2025 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
- 2 HotelBrain | Ανοίγει το ξενοδοχείο September City Resort στη Θεσσαλονίκη 20.03.2025 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 3 Πώς κινούνται οι πωλήσεις για Ελλάδα στη Δυτική Ευρώπη – Τι λέει η επικεφαλής της Peakpoint Travel στο TN 21.03.2025 | ΑΓΟΡΕΣ
- 4 Παγκόσμια Ημέρα Δασών: Ο Όμιλος Sani/Ikos και η We4All ενώνουν δυνάμεις για ένα πιο πράσινο μέλλον 20.03.2025 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 5 Η Αθήνα στο επίκεντρο γερμανικού δημοσιεύματος ως κορυφαίος πολιτιστικός και ταξιδιωτικός προορισμός 20.03.2025 | ΕΟΤ
- 6 Gen Z & Ψηφιακές Πληρωμές: Νέα Έρευνα Visa – Ινστιτούτου ΕΣΕΕ 20.03.2025 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- 7 Blend Development: Το τέταρτο ξενοδοχείο της στην Αθήνα 21.03.2025 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
- 8 Γυρίσματα της γαλλικής εκπομπής Voyage en Cuisine στην Κρήτη 21.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 9 ΕΟΤ: Προκήρυξη για τη θέση Γενικού Διευθυντή Διοίκησης, Οργάνωσης και Προβολής 21.03.2025 | ΕΟΤ
- 10 Βόρεια Μακεδονία: Ακύρωση του φόρου αλληλεγγύης από το Συνταγματικό Δικαστήριο 21.03.2025 | ΚΟΣΜΟΣ