Στο «σύμπαν» του ChatGPT και η HolidayCheck – Οι κριτικές θα συντάσσονται από την ΑΙ

08 May 2023, 12:11 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Στο «σύμπαν» του ChatGPT και η HolidayCheck – Οι κριτικές θα συντάσσονται από την ΑΙ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η πλατφόρμα κρατήσεων για τις γερμανόφωνες αγορές, HolidayCheck, πρόκειται να εισαγάγει μια τεχνολογία που θα βασίζεται στο ChatGPT με σκοπό να βοηθά τους χρήστες της να συντάσσουν κριτικές για τα ξενοδοχεία.

Η HolidayCheck αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή  πλατφόρμα κρατήσεων στις γερμανόφωνες αγορές και συγκεντρώνει περισσότερες από 10 εκατ. κριτικές.

Στο πλαίσιο της νέας διαδικασίας σύνταξης κριτικών, θα συνεχίσουν να υπάρχουν εγγυήσεις της αυθεντικότητάς τους ακόμα κι αν τις συντάσσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Η δοκιμαστική έκδοση του συμβούλου αξιολόγησης λανσαρίστηκε στις αρχές Απριλίου και έκτοτε αναπτύσσεται περαιτέρω. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί θετικά σχόλια και πολύτιμες συμβουλές για τη νέα λειτουργία, η οποία, όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής επιστήμονας της Hubert Burda Media, Jean-Paul Schmetz, θα μοιάζει με τον τρόπο με τον οποίο ένα κομπιουτεράκι βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν μαθηματικούς υπολογισμούς.

Ο σύμβουλος ChatGPT είναι διαθέσιμος για δοκιμή έπειτα από εγγραφή στην HolidayCheck και ως ανταμοιβή η πλατφόρμα προσφέρει βάουτσερ ύψους 500 ευρώ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα