Εστιατόρια ξενοδοχείων; Το i-host στην Xenia 2021!

25 Nov 2021, 13:30 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Εστιατόρια ξενοδοχείων; Το i-host στην Xenia 2021!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το i-host είναι η Νο1 εφαρμογή διαχείρισης εμπειριών για Εστιατόρια Ξενοδοχείων και εστιατόρια. Πρόκειται για ελληνική εφαρμογή που διατέθηκε στην αγορά το 2016 και σήμερα χρησιμοποιείται από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχειακά brands, στους πιο τουριστικούς προορισμούς, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, έχοντας πολυάριθμες εγκαταστάσεις ήδη σε Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία. Ενδεικτικά, το i-host χρησιμοποιείται σήμερα από brands όπως: Electra Hotels & Resorts, Costa Navarino, Grand Hyatt, Andronis Luxury Suites, Belvedere Hotel Mykonos, Saint George Lycabettus, Saint John Hotel Villas & Spa, Branco Mykonos, Esperia Group και πολλά άλλα. 

Με το i-host, το εστιατόριο του ξενοδοχείου αυξάνει τα έσοδά του, έχοντας την επιλογή να δεχτεί κρατήσεις από πελάτες εκτός του ξενοδοχείου, μέσω ενός πολύ ισχυρού δικτύου συνεργατών της i-host - κορυφαίες πλατφόρμες Online κρατήσεων διεθνώς και Premium Concierge υπηρεσίες σε Ευρώπη και Αμερική.


Όλες οι κρατήσεις (online & τηλεφωνικές), συγκεντρωμένες στο i-host.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου αποκτά οργανωμένο front-desk για 1η φορά. Το i-host εγκαθίσταται σε tablets, smartphones ή PCs και χρησιμοποιείται από τον διαχειριστή των κρατήσεων του εστιατορίου, αντί των σημειώσεων σε χαρτιά, για την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των κρατήσεων και των επισκεπτών. Έχοντας όλες τις κρατήσεις (τηλεφωνικές & online) συγκεντρωμένες στο i-host αποφεύγονται τα λάθη στη διαχείριση της βάρδιας και επιτυγχάνεται αποτελεσματική ανάθεση των κρατήσεων σε τραπέζια για μεγιστοποίηση εσόδων. Καταχωρώντας κρατήσεις, στο i-host διατηρείται, αυτομάτως, ιστορικό επισκέψεων και προτιμήσεων για κάθε πελάτη, στοιχεία που το εστιατόριο του ξενοδοχείου χρησιμοποιεί για να προσφέρει 100% personalized εμπειρίες στις επόμενες εμπειρίες του επισκέπτη.


Ψηφιακή κάτοψη i-host και διαχείριση κρατήσεων, τραπεζιών και sunbeds.


Καταρτισμένο προσωπικό στα εστιατόρια του Ομίλου Electra Hotels & Resorts.

Επιπλέον, το εστιατόριο του ξενοδοχείου δέχεται Online κρατήσεις, απευθείας, από το website του ξενοδοχείου χωρίς προμήθεια, αποφεύγοντας τους ενδιάμεσους, αλλά και τις χρονοβόρες συνομιλίες με τους ενδιαφερόμενους για κρατήσεις μέσω e-mail. Στο website του ξενοδοχείου, και συγκεκριμένα, στην ενότητα του εστιατορίου, τοποθετείται μια πολύ σύγχρονη και έξυπνη μηχανή για Online κρατήσεις, με το ύφος της να προσαρμόζεται 100% στα branding guidelines του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου (αν πρόκειται για ανεξάρτητη επιχείρηση). Οι Online επισκέπτες μπορούν, μέσω της μηχανής κρατήσεων, να καταχωρούν Online κρατήσεις 24/7, εύκολα, με ελάχιστα clicks.  Για την αποφυγή των no-shows, η επιχείρηση έχει την επιλογή (προαιρετικά) να υποχρεώσει τον καταναλωτή σε ηλεκτρονική προ-πληρωμή ή δέσμευσή ποσού, πριν ολοκληρώσει την κράτησή του.


Booking widget καταχώρησης Online κρατήσεων στο website του ξενοδοχείου.

Με το i-host και τη λειτουργία Online Orders, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να παραγγείλουν πιάτα φαγητού ή ποτά από το δωμάτιο ή την ξαπλώστρα τους εύκολα, με μερικά clicks, σαρώνοντας με οποιοδήποτε smartphone ένα QR code που τους μεταφέρει στο digital menu του εστιατορίου - μια εκλεπτυσμένη εφαρμογή τελευταίας γενιάς και πολύ φιλικό, προς τον χρήστη, σχεδιασμό. Οι παραγγελίες φτάνουν στο εστιατόριο σε πραγματικό χρόνο και το προφίλ του πελάτη εμπλουτίζεται με τις επιλογές των προϊόντων και τη δαπάνη κάθε παραγγελίας για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σε επόμενες επισκέψεις.


Orders από δωμάτια & sunbeds με QR code menu.

Βρείτε το i-host στην έκθεση Xenia, στο Hall 3 (booth 17a), δείτε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ξενοδοχείο σας και γνωρίστε από κοντά την ομάδα πίσω από την Ελληνική Startup που ηγείται του κλάδου διαχείρισης εμπειριών των χώρων φιλοξενίας και κινείται δυναμικά προς τις αγορές του εξωτερικού.


Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα