Βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021

18 Jun 2021, 17:10 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική ισχύ της πλατφόρμας, αλλά και την ποιότητα των υλοποιήσεων της σε επίπεδο αισθητικής, η Hotelwize βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2021 με 2 βραβεία, για την Καινοτόμο Χρήση της Τεχνολογίας αλλά και για τo design και τη λειτουργικότητα του Multi-Property Canvas της.

Η Hotelwize, η νέα καινοτόμος λύση της Mozaik Hospitality για την ανάπτυξη website ξενοδοχείων, αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ξενοδοχειακών website, με στόχο να μετατρέψει τα website των καταλυμάτων που την εμπιστεύονται σε πόλο έλξης πελατών.

Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμος Χρήση της Τεχνολογίας» για την Πλατφόρμα Hotelwize

Η πλατφόρμα της Hotelwize βραβεύθηκε με το Silver Tourism Award στην κατηγορία «Innovative Use of Technology».

Με ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου που φτάνουν στους ελέγχους PageSpeed Insights της Google το 99%, με anti-hacking αρχιτεκτονική για μέγιστη ασφάλεια, με προεγκατεστημένη διασύνδεση με τις κύριες εφαρμογές τρίτων, με ξεκάθαρη και ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική αλλά και με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών, η Hotelwize έχει ήδη αναδειχθεί σε μία από τις πλέον δημοφιλείς λύσεις για τη δημιουργία εντυπωσιακών και αποτελεσματικών website ξενοδοχείων.

Βραβείο στην κατηγορία «Website» για το Multi-Property Canvas

Το Multi-Property Canvas, η πρόταση της Hotelwize για πολλαπλά καταλύματα, βραβεύθηκε με Bronze Award στην κατηγορία «Website», αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα των υλοποιήσεων της Hotelwize η οποία βασίζεται σε πρότυπα themes (canvas), μπορεί επάξια να συγκριθεί με πολύ ακριβότερες custom υλοποιήσεις και να τις κερδίσει.

Το συγκεκριμένο canvas απευθύνεται σε αλυσίδες ξενοδοχείων, εταιρίες διαχείρισης ακινήτων ή ιδιοκτήτες πολλαπλών καταλυμάτων και έχει ήδη επιλεχθεί από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις του χώρου.

Η ομάδα της Hotelwize είναι πάντα διαθέσιμη στο sales@hotelwize.com και στο +30 2160704050 για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη λύση Hotelwize όσο και για προτάσεις σχετικά με τη βέλτιστη παρουσία κάθε καταλύματος στον ψηφιακό κόσμο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα