Santorini Video Guide: Ο ταξιδιωτικός οδηγός που εντυπωσιάζει τους χρήστες της Amazon

13 Jun 2021, 13:20 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Santorini Video Guide: Ο ταξιδιωτικός οδηγός που εντυπωσιάζει τους χρήστες της Amazon

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στη δεύτερη θέση στην προτίμηση των χρηστών στην Amazon βρίσκεται η εφαρμογή-ταξιδιωτικός οδηγός της Σαντορίνης, που ανέβασε στην πλατφόρμα η ελληνική εταιρεία Viewmax Media.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό apllication, με μικρά και πολύ κατατοπιστικά βίντεο για τη Σαντορίνη, που είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες στο Amazon.

Η εφαρμογή αυτή ανέβηκε στην πλατφόρμα τον Αύγουστο του 2019 και έκτοτε βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης της κατηγορίας «travel guide» της Amazon. Μάλιστα οι χρήστες την βαθμολογούν ως εξαιρετική, δίνοντας 4,1 αστέρια στις αξιολογήσεις.

Μέσα από τα  βίντεο της εφαρμογής ο ταξιδιώτης μπορεί να έχει μία ψηφιακή επίσκεψη στη Σαντορίνη και να έχει μια πρώτη εικόνα και αίσθηση για το δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί, που βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες προτιμήσεις των τουριστών από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως επιβεβαιώνεται από σχετικές διεθνείς δημοσκοπήσεις,

Τα βίντεο του ταξιδιωτικού οδηγού είναι στοχευμένα, καθώς παρουσιάζοντας μέρη και αξιοθέατα που θέλει να δει ο κάθε τουρίστας, όπως μουσεία και δημοφιλείς περιοχές του νησιού δίνοντας πολλές πληροφορίες για το κάθε ένα.

Η εφαρμογή παίζει σε συσκευές της Amazon, σε κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών (android), και σε smart tv όπου είναι διαθέσιμη.

Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα