Website για Πολυτελή Ξενοδοχεία ή Μεγάλες Μονάδες από τη Hotelwize

25 Feb 2021, 16:25 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Website για Πολυτελή Ξενοδοχεία ή Μεγάλες Μονάδες από τη Hotelwize

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Hotelwize

Μέσα από την τεχνολογία αιχμής που υιοθετεί για τη νέα της πλατφόρμα αλλά και με τα custom design που αναπτύσσει για κάθε τύπο καταλύματος, η Hotelwize έχει αναδειχθεί στην καλύτερη λύση για website ξενοδοχείου.

Η νέα πρόταση της Hotelwize αφορά στα website για πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Εμπνευσμένο από την εμπειρία “Business Class” το νέο Business Class Canvas από τη Hotelwize είναι η ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία που προσφέρουν εμπειρίες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ανάδειξη της Ποιότητας

Μέσα από καθαρές γραμμές και σύγχρονη αισθητική, το νέο canvas αναδεικνύει εξίσου αποτελεσματικά τόσο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός ξενοδοχείου πολυτελείας όσο και τις παροχές μίας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Με responsive design ώστε να προσαρμόζεται στις οθόνες κάθε συσκευής, είτε πρόκειται για υπολογιστή ή laptop, είτε για tablet ή smartphone, το Business Class Canvas επιτυγχάνει να αξιοποιήσει άψογα το φωτογραφικό υλικό του καταλύματος, μεταφέροντας στον επισκέπτη του website την ποιότητα της εμπειρίας που το ξενοδοχείο προσφέρει.

Αποτελεσματική Λειτουργικότητα

Η δομή ανάπτυξης του Business Class Canvas εξασφαλίζει την εύκολη πλοήγηση του χρήστη στο website ώστε να φθάσει άμεσα στην πληροφορία που αναζητεί ή να ολοκληρώσει απρόσκοπτα τη διαδικασία κράτησης.

Με εξειδικευμένες σελίδες για την παρουσίαση των επιλογών διαμονής, υπογραμμίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τύπου δωματίου, ώστε να διευκολύνεται ο πελάτης κατά τη διαδικασία επιλογής, ενώ παράλληλα ενισχύεται η δυνατότητα upselling. Μέσα από τη συγκριτική αναφορά των κύριων στοιχείων των τύπων δωματίων, η κεντρική σελίδα Διαμονή, λειτουργεί υποστηρικτικά τόσο στην επιλογή του σωστού τύπου δωματίου όσο και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης.

Αντίστοιχα, οι υπηρεσίες και παροχές του καταλύματος (π.χ. εστιατόρια, spa, συνεδριακά κέντρα) προβάλλονται με βελτιστοποιημένες για την ανάδειξή τους σελίδες. Το ξενοδοχείο έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ειδικές σελίδες για κάθε υπηρεσία ή παροχή που επιθυμεί όπως και για κάθε δραστηριότητα (π.χ. water sports, wine tasting, walking tours), γνωρίζοντας ότι η αρχιτεκτονική του website θα διασφαλίσει την εύκολη πρόσβαση σε αυτή μέσα από το μενού δύο επιπέδων.

Παράλληλα, η σελίδα Περιοχής του Business Class Canvas, η οποία περιλαμβάνει διαδραστικό χάρτη με την τοποθεσία του ξενοδοχείου και τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, δίνει τη δυνατότητα για αναλυτική παρουσίαση της περιοχής του καταλύματος καθώς και των επιλογών που έχει ο πελάτης γύρω από το ξενοδοχείο.

Απευθείας Κρατήσεις

Το νέο Business Class Canvas έχει σχεδιασθεί με γνώμονα την αύξηση των απευθείας κρατήσεων του ξενοδοχείου. Ο πελάτης μπορεί να προβεί σε άμεση κράτηση μέσα από μια σειρά επιλογών, όπως είναι το κεντρικό πλήκτρο κράτησης, η φόρμα αναζήτησης διαθεσιμότητας αλλά και τα ειδικά πλήκτρα κράτησης για κάθε τύπο δωματίου και κάθε προσφορά τα οποία παρουσιάζονται τόσο στις αυτόνομες σελίδες όσο και στις αντίστοιχες κεντρικές σελίδες Διαμονής και Προσφορών.

Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας μία σειρά από προ-συνδεδεμένες υπηρεσίες τρίτων, όπως widget σύγκρισης τιμών, chat ή μηχανές κρατήσεων εμπειριών, το ξενοδοχείο μπορεί να υποστηρίξει τις πωλήσεις του τόσο στο επίπεδο των δωματίων όσο και των επιμέρους υπηρεσιών.

Hotel Websites με Τεχνολογία Αιχμής

Η Hotelwize μέσα από τη νέα πλατφόρμα ανάπτυξης website ξενοδοχείων που έχει δημιουργήσει, επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία που την επιλέγουν. Τα hotel websites της Hotelwize διαθέτουν ασυναγώνιστη ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου, με επιδόσεις στους ελέγχους απόδοσης της Google που αγγίζουν το 99%, anti-hacking πρακτικές για τη μέγιστη ασφάλεια του website σας και διασύνδεση με τις καλύτερες εφαρμογές στον ξενοδοχειακό τομέα.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την ομάδα της Hotelwize στο sales@hotelwize.com ή στο 2160704050 για να μάθετε περισσότερα για το Business Class Canvas ή για το σχέδιο που ταιριάζει στο δικό σας κατάλυμα.

Facebook Twitter Linkedin
Hotelwize

δημοφιλέστερα