Η HiT S.A. «Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Παγκοσμίως» της Protel GmbH για το 2020!

17 Feb 2021, 10:25 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Η HiT S.A. «Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Παγκοσμίως» της Protel GmbH για το 2020!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η HΙT Hospitality Integrated Technologies A.E. κατάφερε να διακριθεί ως η «Καλύτερη Αντιπροσωπεία Παγκοσμίως» ("Best Global Dealership") της Protel GmbH για το 2020, αψηφώντας τις σαρωτικές επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στον Τουρισμό.

Η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία μηχανογράφησης βραβεύθηκε για την συνέπεια στην εξυπηρέτηση πελατών και την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και για την άριστη απόδοσή της ως μέλος του δικτύου αντιπροσώπων του γερμανικού κολοσσού του business software, αφού κατάφερε να καταγράψει τις περισσότερες πωλήσεις από οποιονδήποτε άλλο αντιπρόσωπο του κορυφαίου ξενοδοχειακού συστήματος PROTEL και να προωθήσει το δόγμα του Protel #HotelTechnology στην Αγορά της Ελλάδας και των Βαλκανίων με απόλυτη επιτυχία. 

Παρά την συνεχιζόμενη δοκιμασία του κλάδου της Φιλοξενίας, η ανακάλυψη καινοτομικών τρόπων προσέγγισης της Μηχανογράφησης και η βαθιά κατανόηση των νέων αναγκών της οικείας Αγοράς επιβεβαίωσαν την ξεκάθαρα ηγετική θέση της HIT A.E. σε Ελλάδα και Κύπρο για ακόμη μία φορά και «έφεραν» αυτή τη σημαντική τιμητική διάκριση.

Η ΗΙΤ Α.Ε. δίνει δυναμικά το «παρών» στον χώρο του Τουρισμού εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία του PROTEL σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες από το 1999. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα