«Global Media: Ξεπέρασαν τα 200 τα ξενοδοχεία πελάτες της “Pay on the Stay” λύσης που προσφέρει μαζί με τη Sojern»

18 Dec 2020, 11:05 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

«Global Media: Ξεπέρασαν τα 200 τα ξενοδοχεία πελάτες της “Pay on the Stay” λύσης που προσφέρει μαζί με τη Sojern»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη δυναμική της πορεία συνεχίζει η Global Media σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς το πελατολόγιό της ξεπέρασε τα 200 συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία.

Μαζί με τη Sojern έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ελληνικών ξενοδοχείων και να ενισχύσουν το δυναμικό τους τόσο με γνωστά Hotel Groups αλλά και με ανεξάρτητα boutique resorts σε όλη την Ελλάδα.

Οι καμπάνιες που υλοποιούν για τους πελάτες τους συνδυάζουν μοναδικά την digital programmatic προβολή με display, SEM, FB/IG αλλά και Metasearch διαφήμιση και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσεγγίζουν το ταξιδιωτικό κοινό είτε βρίσκεται στην διαδικασία έρευνας/προετοιμασίας ενός ταξιδιού είτε στην τελική φάση κλεισίματος

Σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι το γεγονός ότι οι αναφερόμενες καμπάνιες δεν έχουν κανένα ρίσκο για τους Ξενοδόχους καθώς το κόστος το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Sojern και η όποια αμοιβή είναι συνδεδεμένη μόνο με κρατήσεις που θα έρθουν ως αποτέλεσμα της καμπάνιας.

Τη Sojern εκπροσωπεί στην Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστικά η Global Media για όλες τις λύσεις που προσφέρει σε πελάτες είτε πρόκειται για Ξενοδοχεία, Αεροπορικές, Προορισμούς κλπ.

«Είναι αλήθεια πως οι ξενοδόχοι βρίσκονται σε ολοένα και αυξανόμενη πίεση ώστε να μεγιστοποιήσουν τις απευθείας κρατήσεις, να αποκτήσουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία αλλά και να περιορίσουν τις προμήθειες.  Μέσα από αυτή την συνεργασία με τη Sojern, όλοι πια οι ξενοδόχοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ίδια τεχνολογία και τα ίδια δεδομένα τα οποία πελάτες μεγάλων επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη, με τον πιο ευέλικτο τρόπο.», προσθέτει ο Κωστής Φρόνιμος, διευθυντής της Global Media. 

«Η Sojern έχει καταφέρει με τεράστια επιτυχία να χτίσει μια δυνατή και διεθνή βάση πελατών, η οποία περιλαμβάνει το 93% από τις ταξιδιωτικές εταιρείες του «Fortune 500» και χιλιάδες ανεξάρτητες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς και τοπικούς φορείς του Τουρισμού. 

Λίγα Λόγια για τη Global Media

Η Global Media είναι ένα ανεξάρτητο Marketing Media House που προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες Marketing στους πελάτες της σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία 20 χρόνια. Εκπροσωπώντας αποκλειστικά, παγκόσμια τεχνολογικά και όχι μόνο μέσα και πλατφόρμες, παρέχει  προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της Global Media, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εδώ: www.global-media.gr ή στείλτε email στο info@global-media.gr

  

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα